Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A karcsú derék sosem ment ki a divatból, bár szezontól függően eltérően hangsúlyozzuk. Az idei trendeket illetően is akadnak olyan irányzatok, amik inkább elrejtik a vonalakat, de nem kell sokat keresgélni, ha derékhangsúlyos öltözéket választanánk magunknak.

Az overál néhány éve ismét virágkorát éli, de úgy tűnik idén igazán kiteljesednek ezek a darabok.

Különösen népszerűek azok az overálok, amik hosszúak, bő szárral bírnak, és mindeközben a derékvonalon húzottak, vagy megköthetőek. Mindenképpen magas sarkúval ajánljuk viselésüket, így tesz bloggerinánk, Julietta is.

Ő az elegáns, fekete overált egy különleges, hosszú és rózsaszín kardigánnal párosította. A szetthez több fotón visel egy letisztult baseball sapkát, de aki nem szeretne divatot teremteni, az ezt a kiegészítőt bátran elhagyhatja.

Nem úgy az izgalmas, rojtos táskát, és az aranyszínű bizsukat, amik közül a legfeltűnőbb darab egy méretes, karika fülbevaló. Az overál önmagában, borítéktáskával, csinos konttyal bármelyik fontosabb eseményen megállja a helyét.

 

Csoda csipke Kép forrása: chicstreetstyle.me/

A derékhangsúlyos ruhák mellett talán a csipke az, ami legalább ennyire romantikus és ízléses tud lenni.

A csodás anyag és az ideális fazon párosításából születnek az olyan tökéletes ruhák, mint amit Brenna is visel.

A ruha önmagában bármilyen különleges alkalomra viselhető, az elegáns megjelenést pedig tovább fokozhatjuk magas sarkú viselésével.

Ugyanakkor a modellhez hasonlóan mi magunk is választhatjuk a fehér csipkeruhát akár hétköznapra, például ebben a fesztiválszerű kivételben. A rövid farmerkabát idén nem csupán divatos, még jobban kihangsúlyozza a karcsú derékvonalat, amit a ruha már önmagában is kiemel.

A különleges, mintás hátizsákban minden holmi elfér, ráadásul sokkal lazább, hippisebb külsőt kölcsönöz, ami ideális a különleges kiegészítők, és a lapos talpú szandál mellé.