Ha ezt elolvasod, soha többé nem vásárolsz ugyanúgy - 5 módszer, ami bebizonyítja, hogy eddig rosszul csináltad

Zabolai Margit
Írta: ,
Ha ezt elolvasod, soha többé nem vásárolsz ugyanúgy - 5 módszer, ami bebizonyítja, hogy eddig rosszul csináltad

Kép forrása: Touchstone Pictures, Jerry Bruckheimer Films

Persze, tudjuk, van, akinek kisebb gondja is nagyobb ennél, de hát lássuk be: az embert néha elragadja a vásárlási láz. És tulajdonképpen miért is kellene szégyellni, ha a megkeresett pénzedet valami olyasmire költöd, ami örömet okoz? Tippjeinkkel segítünk, hogy kevesebb kiadással, de valóban nagyobb örömet jelentsen a shopping!

A trendek sokszor úgy jönnek-mennek, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét, de biztos, hogy neked mindegyiket követned kell?

Néhány ruhapróbába beletelhet, de ha egyszer megtalálod, melyek azok a fazonok, amelyek jól állnak neked, akkor sokat spórolhatsz azon, hogy nem esel szerelembe egy olyan darabbal, amivel most talán tele vannak a kirakatok, de egyáltalán nem állna jól neked.

Maradj azoknál a daraboknál, amik jól is mutatnak rajtad, és nem lesz tele a szekrényed olyan ruhákkal, amiket kétnaponta felveszel, aztán le is cserélsz, mielőtt elhagynád a lakást.

Válogasd meg a színeket! Kép forrása: allwomenstalk.com

Néha persze nem árt kimozdulni a komfortzónádból, de alapvetően biztosan te is tudod, hogy melyek azok a színek, amiket szívesen viselsz.

Érdemes kiválasztani egy árnyalatot, amihez ragaszkodsz, és ehhez vásárolgatni.

Ha sokféle, de egymáshoz nem passzoló ruhád van, akkor hiába van tele a szekrényed, nem tudsz egy jó outfitet kihozni belőle.

Ellenben, ha pl. a ruháid pasztell színűek, vagy a piros-sárga, esetleg a kék-zöld vonalon mozognak, akkor jól hordhatod őket egymással, és szinte bármit bármivel felvehetsz, így sokkal kisebb az esély arra, hogy megunod az összeállításokat.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba