Gyönyörű szoknyás szettek a bloggerináktól

Írta: ,

Az idei évben továbbra is abszolút slágernek bizonyulnak a szoknyák, ennek ellenére még mindig alig-alig láthatjuk a hölgyeken ezeket a csodás ruhadarabokat. Az alábbi inspiráló outfitektől talán neked is megjön a kedved és a bátorságod!

Még mindig divat az aszimmetria Kép forrása: wendyslookbook.com

1/5 Még mindig divat az aszimmetria

Néhány éve megfordult a szoknyák asszimetriája, és oldalról átkerült hátulra – az elöl rövid, hátul hosszú ruháknak azóta töretlen a sikerük.

Nem is kell félretenni a korábbi szezonokban megvásárolt darabokat, alkalomra ezek még mindig éppolyan ideálisak, mint egy átlagos hétköznapra.

Wendy ráadásképpen nem csupán aszimmetrikus, hanem egyúttal felskiccelt szoknyát választott, ami nem csupán izgalmassá, hanem változatossá is teszi a megjelenését.


Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák


A bokapántos szandál természetesen nem hiányozhat a szezonális összeállításokból, de aki a merészség híve, az még egy ilyen csodás ruhát is feldobhat a bőrkabáttal, valamint az állatmintával.

A szett egyébként meglehetősen trükkös: a fekete karcsúsít, a rövid kabát vékonyítja a derekat, a skiccelt szoknya és a magas sarkú pedig hosszabbítja a lábakat.

 

Hódít a csipkecsoda Kép forrása: withlovefromkat

2/5 Hódít a csipkecsoda

Amennyire merész és vagány volt az előző szett, annyira egyszerű és nőies Kat összeállítása.

A csipke sokak kedvence, ám leginkább a felsőrészekre, átmeneti kabátkákra koncentráljuk ezt a remek anyagot a hétköznapok során.

Íme, itt a tökéletes példa rá, miért érdemes olykor a szoknyákat, nadrágokat illetően változtatni az elképzeléseinken.

A fehér, csipkés ceruzaszoknyához mindenképpen egyszerű, mintanélküli felsőt ajánlatos viselni, sokkal inkább a színek, semmit a fazonok terén újítsuk, ha szeretnénk.

A korábban említett bokapántos szandál ennél az outfitnél ugyancsak alapvető, a harmóniát pedig tovább fokozza, hogy színben és anyagban egyaránt passzol a borítéktáskához.

Az aranyszínű kiegészítők teszik fel az i-re a pontot, de természetesen más bizsukkal is kísérletezgethetünk. 

Hasvillantós felsővel Kép forrása: whatiwore.tumblr.com

3/5 Hasvillantós felsővel

Ez az összeállítás tökéletes azok számára, akik nem akarnak lemondani a bájos hasvillantós felsőkről, ugyanakkor nem feltétlenül tennék közszemlére törzsüket.

A derékszabással bíró, A-vonalban bővülő szoknya egyébként is rendkívül divatos a szezonban, de a virágminta még aktuálisabbá teszi. Nagy előnye, hogy elrejti a csípőn, és a has alján levő felesleget, azonban hangsúlyozza a derékvonalat.

Utóbbi igaz a hasvillantós felsőre is, márpedig ezzel a szettel bárkinek darázsdereka lehet.

Akinek kétsége volt afelől, hogy lehet divatosan keverni a mintákat, annak Jessica szettje sok-sok inspirációt rejthet, de természetesen nem aranyérvényű, hogy egy ilyen outfitnél mintákat kell egymásra halmoznunk.

Az anyagok terén éppúgy számtalan alternatíva áll a rendelkezésünkre, mint a színeket, hosszokat illetően.

Szolid, mégis figyelemfelkeltő Kép forrása: chicstreetstyle.me

4/5 Szolid, mégis figyelemfelkeltő

Az előző két szett meglehetősen szolidnak mondható, s nincs ez másként Brenna összeállításánál sem, aki az egyszerű vonalvezetések ellenére is vitt némi csillogást a megjelenésébe.

Ugyancsak A-vonalban bővülő, részben azonban ceruzaszoknyára hajazó alsót választott, így maga a fazon a legkevésbé sem kihívó.

Az anyag annál szembeötlőbb: érdekes, különleges színű és csillogó.

Mindazonáltal a többi ruhadarabot nem nyomja el, a színek harmóniájának köszönhetően éppen kiemeli azokat.

Minden mindennel összefügg, a karkötőktől, cipőktől kezdve a kiskabátig az összes darab harmóniában áll egymással.

Erre egyébként szükség is van, ha egy nagyon feltűnő ruhát választunk, és különösen igaz akkor, ha az a darab az alsótestünkre koncentrál.

Izgalmas fekete és fehér Kép forrása: thefashionguitar.com

5/5 Izgalmas fekete és fehér

Cikkünk végére tartogatunk még egy izgalmas szettet, hiszen a szoknyákat messze nem csak egyszerű, hagyományos formában viselhetjük.

Charlotte is keveri a mintákat, de a színek terén megmaradt a klasszikus vonalon, a fekete-fehér örök kettősére voksolt.

A virágmintát ő is kihagyhatatlannak ítélte meg, és ugyancsak rávilágított arra, hogyan lehet ötvözni két (sőt, a függőleges csíkoknak köszönhetően három), egymástól eltérő mintát.

A meglehetősen különleges, részben nyitott, magas sarkú szandál idén ugyancsak divatosnak bizonyul, de mindenesetre központi szerephez jut, ha rövid szoknyával párosítjuk.

Az összeállításban csupán egy kiegészítő kapott érdekes színt, a borítéktáska hívatott közvetíteni a vidámságot és a fiatalos, bohém stílust.