Gyönyörű szoknyás szettek a bloggerináktól

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az idei évben továbbra is abszolút slágernek bizonyulnak a szoknyák, ennek ellenére még mindig alig-alig láthatjuk a hölgyeken ezeket a csodás ruhadarabokat. Az alábbi inspiráló outfitektől talán neked is megjön a kedved és a bátorságod!

Még mindig divat az aszimmetria Kép forrása: wendyslookbook.com

Néhány éve megfordult a szoknyák asszimetriája, és oldalról átkerült hátulra – az elöl rövid, hátul hosszú ruháknak azóta töretlen a sikerük.

Nem is kell félretenni a korábbi szezonokban megvásárolt darabokat, alkalomra ezek még mindig éppolyan ideálisak, mint egy átlagos hétköznapra.

Wendy ráadásképpen nem csupán aszimmetrikus, hanem egyúttal felskiccelt szoknyát választott, ami nem csupán izgalmassá, hanem változatossá is teszi a megjelenését.


Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák


A bokapántos szandál természetesen nem hiányozhat a szezonális összeállításokból, de aki a merészség híve, az még egy ilyen csodás ruhát is feldobhat a bőrkabáttal, valamint az állatmintával.

A szett egyébként meglehetősen trükkös: a fekete karcsúsít, a rövid kabát vékonyítja a derekat, a skiccelt szoknya és a magas sarkú pedig hosszabbítja a lábakat.

 

Hódít a csipkecsoda Kép forrása: withlovefromkat

Amennyire merész és vagány volt az előző szett, annyira egyszerű és nőies Kat összeállítása.

A csipke sokak kedvence, ám leginkább a felsőrészekre, átmeneti kabátkákra koncentráljuk ezt a remek anyagot a hétköznapok során.

Íme, itt a tökéletes példa rá, miért érdemes olykor a szoknyákat, nadrágokat illetően változtatni az elképzeléseinken.

A fehér, csipkés ceruzaszoknyához mindenképpen egyszerű, mintanélküli felsőt ajánlatos viselni, sokkal inkább a színek, semmit a fazonok terén újítsuk, ha szeretnénk.

A korábban említett bokapántos szandál ennél az outfitnél ugyancsak alapvető, a harmóniát pedig tovább fokozza, hogy színben és anyagban egyaránt passzol a borítéktáskához.

Az aranyszínű kiegészítők teszik fel az i-re a pontot, de természetesen más bizsukkal is kísérletezgethetünk.