5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Berényi Nóri
Írta: ,
5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

Lehetsz szexi is! Kép forrása: luziehtan.de

A legtöbb duci nőben él egy téves tudat, mely szerint ők nem lehetnek szexik és kívánatosak, sőt a legjobb, ha eltakarják a testüket és nem mutogatják senkinek. Mekkora butaság ilyet állítani, főleg mióta a kifutókon is láthatjuk, hogy mennyire szexin és magabiztosan vonulnak fehérneműben a plus size modellek.

Szóval, ha éppen nem tartozol a cingár kategóriába, akkor is lehetsz szexi, mert ez nem alkat kérdése! Bátran felvehetsz merészebb szetteket, a lényeg, hogy jól érezd magad bennük, mert akkor ezt fogod sugallni a külvilágnak is.

Egy ilyen szépen dekoltált body, egy jól megválasztott nadrággal például remek választás lehet egy szombat esti bulihoz, vagy egy randihoz.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!