5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Berényi Nóri
Írta: ,
5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

Lehetsz szexi is! Kép forrása: luziehtan.de

A legtöbb duci nőben él egy téves tudat, mely szerint ők nem lehetnek szexik és kívánatosak, sőt a legjobb, ha eltakarják a testüket és nem mutogatják senkinek. Mekkora butaság ilyet állítani, főleg mióta a kifutókon is láthatjuk, hogy mennyire szexin és magabiztosan vonulnak fehérneműben a plus size modellek.

Szóval, ha éppen nem tartozol a cingár kategóriába, akkor is lehetsz szexi, mert ez nem alkat kérdése! Bátran felvehetsz merészebb szetteket, a lényeg, hogy jól érezd magad bennük, mert akkor ezt fogod sugallni a külvilágnak is.

Egy ilyen szépen dekoltált body, egy jól megválasztott nadrággal például remek választás lehet egy szombat esti bulihoz, vagy egy randihoz.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!