5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

Külön gratuláció azoknak a plus size hölgyeknek, akik nyáron sem rejtegetik magukat, hanem felvállalják adottságaikat és igenis felvesznek rövidebb szoknyát, crop toppot és tulajdonképpen bármit, amihez kedvük van.

De, ha belegondolsz, nekik van igazuk és nem hagyják, hogy a tökéletességre való törekvés rögeszméje tönkre tegye az életüket.

Egyszerűen csak élvezik a nyarat és felveszik azt, amihez éppen kedvük van.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató