5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy egyáltalán nem a méret a lényeg

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy egyáltalán nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

A teltebb nők többsége szeretne elrejtőzni a hosszú, lelapuló haj és a több réteg zsákruha mögött. Éppen ezért nagy öröm számomra, mikor találkozhatok egy olyan nővel, aki bár nem nádszálkarcsú, mégis kifogástalan stílussal rendelkezik.

Mer színeket hordani, merész ruhákat és mindezt olyan magabiztossággal és természetességgel teszi, hogy mindenki irigykedve néz rá.

Pedig ezt bárki megtehetné, mindössze bátorság és önelfogadás kell hozzá. Ne félj másnak lenni, másként kinézni, mint az átlag. Titkon egyébként mindenki arra vágyik, hogy önmagát adhassa, de, amikor a gyakorlati részéhez érkeznek, akkor a félelem miatt nem merik felvállalni igazi személyiségüket. Pedig éppen itt lenne az ideje!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?