Gyapjúba burkolva – Pihe-puha stílustippek télire

Stumpf Bea
Írta: ,
Gyapjúba burkolva – Pihe-puha stílustippek télire

Biztos neked is vannak olyan napjaid, mikor már a gondolatát is utálod annak, hogy folyton hideg van, és a tél még hónapokig a nyakunkon lesz. Ilyenkor gondolj arra, hogy ebben az évszakban is vannak jó dolgok, amik között ott vannak például a pihe-puha anyagok, amikbe belebugyolálhatod magad! Ezek között pedig nem kérdés, hogy a gyapjú a legcsodálatosabb, ami ráadásul nagyon trendi is idén. 

Meleg zoknik Kép forrása: freepeople.com

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem először mindig a lábam kezd fázni, amikor igazán hideg van. Ezért otthon is szeretek meleg zokniban tenni-venni, hogy biztosan be fázzak fel.

Jó döntés, ha te is természetes anyagból készült, meleg zoknikat vásárolsz magadnak, hiszen ez nem csak a lelkednek, de a bőrödnek is jót tesz majd!

Tipp: A mindennapokra ne válassz extrán vastag zoknikat, hiszen ez egyrészt a cipőidben is kényelmetlen lesz, másrészt túlságosan meleged lesz benne, amikor éppen nem a kinti hidegben vagy.

 

Gyapjúkabát Kép forrása: justthedesign.com

Egy meleg télikabát elengedhetetlen a hidegebb napokon. Fontos, hogy jól eltaláld a kabát vastagságát, mert ha túl vastag anyagból készül, akkor a metrón, buszon, villamoson, vagy bármilyen zárt helyre belépve folyni fog a hátadon a víz.

Ezért fontos, hogy a kabát alá jól variáld a rétegeket, de egyik se legyen szupervastag. A gyapjú vagy gyapjúkeverék kabátok általában vékonyabb szövetkabátok, amik jól melegen tartanak és még csinosak is.

Tipp: Keresd a sötétkék, olajzöld vagy púderszínű darabokat – idén ezek a legizgalmasabb színek a boltokban! 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv