Galéria: Virágok mindenhol - Tavaszváró outfit inspiráció

Stumpf Bea
Írta: ,

Végre egyre jobban úgy tűnik egy időre elfelejthetjük a téli hideget, a szürkeséget, a hosszú, sötét éjszakákat és jöhetnek végre a napos és vidám tavaszi hónapok. Ahhoz, hogy igazi tavaszi hangulatba kerülj, azt javasoljuk, hogy vedd elő az élénk színben pompázó ruháidat, és szerezz be egy-két virágmintás darabot is, amik a tavaszi szezonban kötelező darabnak számítanak majd!

Szuper ez a vállvillantós felső, hiszen nem csak a fazonja, de a mintája is nagyon trendi! Egy bőrkabáttal és egy farmerrel tökéletes tavaszi outfit!

Kép forrása: popsugar.gr

Lehet, hogy a tavasz első napjaiban még egy kicsit lenge lenne ez az outfit, de a színek összhatása és a fazon is magáért beszél. Csak egy kicsit kell türelmesnek lenned és már viselhetsz is ilyen és ehhez hasonló szuper nude árnyalatú outfiteket!

Kép forrása: lulus.com

Hasonló fazon, de egy másik színkombináció árnyalatai. A kék egy örök klasszikus, így ezzel biztosan nem lőhetsz mellé egyik évszakban sem!

Kép forrása: lulus.com

Tavasszal még jól jön egy-egy vékonyabb átmeneti kabát, amit, ha virágmintával dobsz fel, akkor még különlegesebb lesz az összhatás. Például így!

Kép forrása: whowhatwear.com

Szuper, amikor a szetted egyik színe visszaköszön az outfited több elemében is, mint például ez a vibráló lazac szín is, ami nem csak a virágmintákban, de a táskán is csodásan mutat.

Kép forrása: lulus.com

Egy jumpsuit mindig tökéletes választás a hétköznapokra, hiszen, ha akarod, akkor elegáns, ha akarod sportos, de mindenképpen kényelmes. Kell ennél jobb?

Kép forrása: whowhatwear.com

Egy A-vonalú szoknya és egy crop top szuper választás tavaszra, főképp, ha ilyen csodás élénk színekben pompázik!

Kép forrása: lulus.com

A tavaszi kollekciók egyik alapja a hímzett virágminta, amiből ezerfélét találhatsz majd a boltokban. A legjobb, hogy egy egyszerű szoknyát is szuperül feldob és élettel tölti meg.

Kép forrása: topshop.com

Ha alapdarabokról van szó, akkor minél egyszerűbb, annál jobb, hiszen egy farmert pont azért imádunk, mert mindenhez passzol, és szinte mindennel össze tudod kombinálni. Szerencsére a virágmintás hímzés ebből nem elvesz, hanem csak hozzáad.

Kép forrása: truelane.co