Előnyös fürdőruha választás, ha többet mutat a mérleg

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Előnyös fürdőruha választás, ha többet mutat a mérleg

Nem mindenkit áldott meg a sors a mai ideálnak megfelelő alakkal, ám ez nem jelenti azt, hogy a túlsúllyal rendelkezők ki sem mozdulhatnak otthonról. A strand nem csak a vékonyaké!

Egyberészes fazonok Kép forrása: Simplybe.com

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy manapság már nagyon divatos és szép darabokat készítenek az egyberészes fürdőruhákból.

A tervezők ráadásul azt is figyelembe vették, hogy ezt a megoldást gyakran a teltebb nők választják, így eldugtak a ruhákon olyan apróságokat, mint a hangsúlyos derékrész, vagy éppen a karcsúsított fazon.

Egyberészes fürdőruhánál érdemes olyat venned, amit két oldalt sötétebb anyagberakással dobtak fel, ez ugyanis kilók sokaságát rejti el rajtad.

Megfelelő melltartó Kép forrása: simplybeach.com

Nagy keblek esetén mindenképpen biztosan tartó melltartót válassz, ám ez nem azt jelenti, hogy extra magasra fel kell húzni a kebleidet, ez ugyanis rettentően előnytelen tud lenni.

Az sem jó, ha keskeny, cérnapántos fazonnal dolgozol, mivel ez sokkal könnyebben belevág a bőrödbe, mint a vastagabb, határozottabb ruha.

Kerüld azokat a felsőrészeket is, amik túl vékonyak, hiszen ezek bár nem mutatják nagyobbnak a melleidet, nem is tartanak megfelelően, és könnyen félrecsúszkálnak, ami garantáltan nem előnyös.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján