5 furcsa testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

Zabolai Margit
Írta: ,
5 furcsa testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

A szépségnek ezer arca van, és mindenki máshogy fejezi ki önmagát. Van, aki már a testékszer gondolatát is viszolyogtatónak tartja, mások szerint kifejezetten helyesek és vagányak. Összeállításunkban olyanokat mutatunk, akik tökéletes példái annak: egy piercinget is lehet ízlésesen hordani.

Az orrba lőtt piercingek nem csak azért népszerűek, mert nagyon látványosak tudnak lenni, hanem azért is, mert sokféleképpen variálhatóak: egy vékony karika vagány és szexis, míg egy apró pötty nőies és játékos, ráadásul ezt már a legtöbb munkahelyen is tolerálják.

Végső esetben pedig az orrpiercinget bármikor ki is lehet kapni, és a helye jóformán meg sem látszik, így az sem probléma, ha nem minden alkalommal akarod viselni a testékszeredet.


Parányi, gyönyörű tetoválások, amiket te is azonnal akarsz majd magadnak


Az orrkarika egyébként manapság egyre több divatfotón is visszaköszön, hiszen még karakteresebbé, még izgalmasabbé tehet egy egyébként is különleges arcot.

A fülben viselt ékszer társadalmilag is teljesen elfogadott, de néhány extra dísszel ez is lehet kifejezetten vagány és stílusos, anélkül, hogy polgárpukkasztóvá válna.

A porca ugyanúgy lövethetsz piercinget, mint a fül bármely másik részébe, de készülj fel, hogy ez azért fájdalmasabb és lassabban gyógyuló vállalkozás, mint egy sima füllyukasztás.

Ha nem vetnéd alá magadat a dolognak, rengeteg olyan ékszer körül is választhatsz, amit egyszerűen rácsiptethetsz a porcra, és bármikor egy mozdulattal le is veheted.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!