5 fura testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 fura testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

A szépségnek ezer arca van, és mindenki máshogy fejezi ki önmagát. Van, aki már a testékszer gondolatát is viszolyogtatónak tartja, mások szerint kifejezetten helyesek és vagányak. Összeállításunkban olyanokat mutatunk, akik tökéletes példái annak: egy piercinget is lehet ízlésesen hordani.

A fülbevaló után talán a köldökpiercing az, ami leginkább elfogadott, talán azért is, mert ha az ember olyan helyen van, ahol nem feltétlenül mutogatná a testékszerét, akkor valószínűleg a hasát sem fogja, ott pedig, ahol a hasat nem illetlenség megmutatni, valószínűleg a piercing sem kelt közfelháborodást.

Sokan akkor döntenek a köldökbe lőtt ékszer mellett, amikor például kitartó edzés után kockásodni kezd a hasfaluk, esetleg kisebb súlyfeleslegtől szabadultak meg.

Olyanok is vannak persze, akik éppen népszerűsége miatt nem szeretik a köldökpiercinget - mint annyi más, ez is ízlés dolga, egy jól megválasztott darab elegáns és szexis lehet, mint azt a kép is bizonyítja.

Az orrba lőtt piercingek nem csak azért népszerűek, mert nagyon látványosak tudnak lenni, hanem azért is, mert sokféleképpen variálhatóak: egy vékony karika vagány és szexis, míg egy apró pötty nőies és játékos, ráadásul ezt már a legtöbb munkahelyen is tolerálják.

Végső esetben pedig az orrpiercinget bármikor ki is lehet kapni, és a helye jóformán meg sem látszik, így az sem probléma, ha nem minden alkalommal akarod viselni a testékszeredet.


Parányi, gyönyörű tetoválások, amiket te is azonnal akarsz majd magadnak


Az orrkarika egyébként manapság egyre több divatfotón is visszaköszön, hiszen még karakteresebbé, még izgalmasabbé tehet egy egyébként is különleges arcot.

Fókuszban

Anya és apa egy személyben, plusz a világjárvány - Van segítség az áldozatos munkában!

Nem baj, ha nem tűnsz erősnek! Egy platform, ahol kiengedheted a gőzt egyedül nevelő szülőként

Fél millió magyar gyerek nő fel egy szülővel - Kire és mire számíthatnak az egyszülős családok?

Tudjuk, idén tavasszal mi lesz a kedvenced – itt az új Soproni Óvatos Duhaj Málna!