5 fura testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

Kovács Andrea
Írta: ,
5 fura testékszer, amit ízlésesen is viselhetsz

A szépségnek ezer arca van, és mindenki máshogy fejezi ki önmagát. Van, aki már a testékszer gondolatát is viszolyogtatónak tartja, mások szerint kifejezetten helyesek és vagányak. Összeállításunkban olyanokat mutatunk, akik tökéletes példái annak: egy piercinget is lehet ízlésesen hordani.

A fülben viselt ékszer társadalmilag is teljesen elfogadott, de néhány extra dísszel ez is lehet kifejezetten vagány és stílusos, anélkül, hogy polgárpukkasztóvá válna.

A porca ugyanúgy lövethetsz piercinget, mint a fül bármely másik részébe, de készülj fel, hogy ez azért fájdalmasabb és lassabban gyógyuló vállalkozás, mint egy sima füllyukasztás.

Ha nem vetnéd alá magadat a dolognak, rengeteg olyan ékszer körül is választhatsz, amit egyszerűen rácsiptethetsz a porcra, és bármikor egy mozdulattal le is veheted.

A fülbevaló után talán a köldökpiercing az, ami leginkább elfogadott, talán azért is, mert ha az ember olyan helyen van, ahol nem feltétlenül mutogatná a testékszerét, akkor valószínűleg a hasát sem fogja, ott pedig, ahol a hasat nem illetlenség megmutatni, valószínűleg a piercing sem kelt közfelháborodást.

Sokan akkor döntenek a köldökbe lőtt ékszer mellett, amikor például kitartó edzés után kockásodni kezd a hasfaluk, esetleg kisebb súlyfeleslegtől szabadultak meg.

Olyanok is vannak persze, akik éppen népszerűsége miatt nem szeretik a köldökpiercinget - mint annyi más, ez is ízlés dolga, egy jól megválasztott darab elegáns és szexis lehet, mint azt a kép is bizonyítja.