Ha nem bírod a harsányat: bájos földszínek és olívák inspiráló, trendi szettekben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ha nem bírod a harsányat: bájos földszínek és olívák inspiráló, trendi szettekben

Talán az idei év volt az első, hogy valóban vidám, feltűnő és mintás ruhákat viseltem, de az is igaz, hogy a mostani divatnak köszönhetően ezek a darabok voltak a legnépszerűbbek. A borongósabb napokon azonban most is automatikusan a sötétebb ruháim után nyúltam, amik az év egészét tekintve valahogy közelebb állnak a szívemhez. Te szintén jobban kedveled a bájos földszíneket, mint a harsány mintákat? Akkor az alábbi szettek téged is garantáltan inspirálni fognak!

Izgalmas, de szolid olíva

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az olíva nem éppen egy feltűnő szín, mégsem lehet elbújni benne, ugyanis nem viselik túl sokan – dacára annak, hogy milyen könnyű más árnyalatokkal ötvözni, legyenek azok hasonlóan visszafogottak, vagy éppen kifejezetten élénkek. Nyáron kihagyhatatlan az egyszerű színek szerelmeseinek az olívaszínű ruha, a hűvösebb napokra pedig az átmeneti kiskabát, vagy éppen egy egybe részes overál.

Imádnivaló bézs

A bézses színnek nem csak az az előnye, hogy nagyon könnyű izgalmasan, mégis ízlésesen öltözködni a segítségével, hanem még az is, hogy az idei szezonban egyértelműen divatosnak számít.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A sötétebb és a világosabb árnyalatok ugyancsak népszerűek, úgyhogy bármelyik felé is húz a szíved, a bézsből ajánlatos idén alaposan feltankolnod. Az előttünk álló, meleg nyári hetekben nyugodtan választhatod a bézses rövidnadrágokat, szoknyákat, hosszított mellényeket, míg ősszel jöhetnek majd a kabátok és persze a hosszú nadrágok.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!