Fókuszban a sárga – Így csempéssz egy kis napfényt az outfitedbe

Stumpf Bea
Írta: ,

A hűvösebb hónapokban hajlamosak vagyunk "beszürkülni" és a gardrób mélyére száműzni az élénk színű darabokat. Pedig ennek nem kéne így lennie! Ha már a nap nem süt ilyenkor, legalább az outfitedben jelenjen meg a sárga valamelyik árnyalata – ha csak ránézel egy-egy ilyen darabra, pillanatok alatt vidámabb leszel! Lássuk, hogyan dobhatod fel a legjobb összeállításokat egy kis sárgával!

Cipők, cipők, cipők

Cipőből sosem elég, és egy-két ilyen valóban izgalmas darabra minden nőnek szüksége van.

Nem a legmegszokottabb a rikító színű lábbeli, de így legalább biztos lehetsz benne, hogy nem jön majd veled szembe az utcán.

Lehet csak a cipőd ilyen élénk színű, de az is izgalmas megoldás, ha a szettedben valahol még visszaköszön a sárga.

Képek forrása: 1234

Vidám táskák

A táskákkal hasonlóképp vagyunk, mint a cipőkkel – sosem elég belőlük csupán egy-két darab. Szerencsére fazont és színárnyalatot tekintve is válogathatunk bőven.

Mivel egy kiegészítőről van szó, tehát nem a szetted fő darabjáról, a sárga táskát szinte bármilyen színnel variálhatod.

Ha csak néhány apróságot vinnél magaddal, akkor válassz egy szuper borítéktáskát vagy egy kisebb válltáskát, de ha egész napra pakolnál vagy munkába mész, akkor viselj egy kényelmes, nagyobb méretű válltáskát vagy egy szuper trendi hátizsákot!

Képek forrása: 1234