Dögös fesztivál szettek 30 fölöttieknek

Boros Mariann
Írta: ,

Ha 30 fölött is szívesen bulizol egy jó kis hazai vagy külföldi fesztiválon, de nem tudod, mit vegyél fel, kattints! Cikkünkben fesztiválozni vágyó harmincasoknak mutatunk dögös outfiteket inspiráció gyanánt.

Noha a fotón a 37 éves Victoria's Secret-angyal, Alessandra Ambrósio látható, nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy bevállalj egy ilyen szettet.

A farmersort még bőven hordható 30, de szerintünk akár 40 felett is, és remekül kombinálható szinte bármilyen szabású és mintájú felsővel.

Még egy ilyen egyszerű pólófazon is passzol hozzá, hűvösebb estékre pedig jó választás lehet a vagány bőrdzseki, mely szintén jól áll kortól és nemtől függetlenül bárkinek.

Telitalálat lehet akár egész napos viselet gyanánt is ez a kényelmes farmering-fehér rövidnadrág összeállítás, mely egyszerre klasszikus és bohém.

Ha te is szereted az egyszerű szetteket vagány kiegészítőkkel variálni, dobd fel egy hasonló piros sportcipővel és a John Lennon-éra hajazó napszemüveggel, és máris kész a tökéletes fesztivál-outfit.