Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az idei divat egyik legmeghatározóbb ruhadarabja az ing, márpedig sokan ódzkodnak ettől a férfias hatású ruhadarabtól. Szerencsére számtalan inspirációt zsebelhetünk be a kifutókról és a blogerrináktól egyaránt, így azoknak is megjöhet a kedve az ingviseléshez, akik idáig nem favorizálták.

Egy kis rock, egy kis szín

Nicole kifejezetten a férfias vonalat követte összeállításában, de jól tudjuk, hogy a maszkulin stílus már nagyon régóta tartja magát a divatban.

Mindezt a szett is megerősíti, mert bár kétségtelenül vagányak a ruhák, nem gondolnánk, hogy egy férfi gardróbjából származnak.

Már csak azért sem, mert a szaggatott, fekete farmer mogorvaságát a bloggerina vidám színű, kockás inggel törte meg.


Az örök darab: hogyan viseljük a farmert?


A bokacipő nem kifejezetten nőies, de tökéletesen illik a fekete farmerhez, enyhén hegyesedő orrvonala pedig abszolút passzol az idei trendhez. A lapos sarok biztosítja a kényelmet és a viselhetőséget, miközben a kényelmes ing a lazaságért felelős.

Persze, a nőiesség sem bújt túl mélyre, a kiengedett haj, a szolid nyaklánc, a gyűrű, de a nagyméretű napszemüveg is inkább a csajos oldalt erősíti.

Izgalmas színek, nőies vonalak

Amennyire maszkulin volt az előző szett, annyira nőies Brenna összeállítása, aki gyakorlatilag mindegyik outfitjében ezt az irányvonalat hirdeti.

Enyhén áttetsző, fehér inget választott, aminek a határozottságát a zsebeken található aranyszegecsek erősítik.

Ehhez a színhez párosította kiegészítőit, további ruhadarabjait is, az arany megjelenik a cipőn, valamint az ékszereken egyaránt.

Bár a fehérhez kiválóan passzol a khaki zöld, addig a piros meglehetősen erős választás, ám a tavaszi, nyári szezon egyik alaptónusa mégis jól kiemeli a szett különlegességét.

A karcsú vonalak érdekében nem árt Brenna példájához hasonlóan enyhén emelt derekú nadrágot választani, ami még tökéletesebben mutat a félig betűrt ingnek köszönhetően.

A magas sarkú itt sem kötelező, hiszen a hegyes orrú cipők kiválóan nyújtják a lábakat.