Férfias színek, nőiesen – így viselik a bloggerinák

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem feltétlenül kell szeretned az élénk, feltűnő, vagy nagyon nőies színeket ahhoz, hogy csodás szettekben pompázhass. Akadnak olyan összeállítások, amik tökéletesen szembemennek ezekkel az elvárásokkal, mégis csodásan mutatnak – lesd el a bloggerináktól!

Pólóruha katonai stílusban

Kat szettjét elnézve máris láthatod, hogyan tükrözhetsz 100%-ban nőiességet úgy, hogy egyetlenegy csajos színt sem viselsz.

A rendkívül kényelmes, mégis egyszerű, fekete pólóruha a sportos lányoknak ugyancsak tökéletes választás, hiszen ezt a darabot akár egy kényelmes, lapos szandállal, papuccsal is kombinálhatod. Ha inkább a nőiességre helyeznéd a hangsúlyt, néhány fontos kiegészítővel ezen is könnyedén segíthetsz.

Karcsúsítsd a derekadat egy barna bőrövvel, amihez válassz egy színben passzoló táskát! A szalmakalap opcionális, de remekül illik a szetthez, és persze a khaki zöldben pompázó, s így katonai stílusra emlékeztető kabáthoz.

A nőiesség csúcspontja ennél az outfitnél a bokapántos magas sarkú, amivel ha szeretnéd, te is elcsalhatsz jó pár kilót.

Klasszikus fehér

Brenna szettje azért is különleges, mert a fehér egyszerre betudható férfiasan semleges és elegánsan csajos színnek is.

Az mindenesetre biztos, hogy egy forró, nyári napra ideális választás tetőtől-talpig fehér ruhába bújni!

A hűvösebb estékre pedig inspiráló lehet ez az outfit, ami egyszerre mutat majd határozottnak, nőiesnek és igazán stílusosnak, különösen egy feltűrt ujjú, királykék blézerrel.

A hófehér alapszínek megadják a bájosságát az összeállításnak, míg a statement ékszerek és kiegészítők inkább a markáns irányvonalat erősítik.

A táska és a cipő csupán stílusában, funkciójában emlékeztet a nőiességre, színében sokkal inkább maszkulin jegyeket hordoz.