Milyen formájú a feneked? Ez a rövidnadrág áll rajtad a legjobban

Zabolai Margit
Írta: ,
Milyen formájú a feneked? Ez a rövidnadrág áll rajtad a legjobban

Olyan nincs, hogy valakinek ne állna jól a rövidnadrág, csak meg kell találni a hozzá illő fazont! Cikkünkből megtudhatod, melyikben fogod a legmagabiztosabbnak érezni magadat, hogy tiéd legyen ez a nyár!

Szív alakú popsi Kép forrása: shopdailychic.com

Napjaink szépségideálja éppen a nagyobb, teltebb, lefelé szélesedő popsit preferálja, szóval ha ilyen formával áldott meg a természet, viseld büszkén!

Arra azonban nem árt ügyelni, hogy a fenekedet arányosnak mutasd: ehhez érdemes kerülni a túlságosan tapadó, nyúlós anyagokat, a legjobb, ha egyenes fazont választasz, tehát olyat, ami nem tapad a combjaidhoz – ha pedig magasabb dereka is van, leesik majd az állad a saját popsid látványától!

Szögletes vagy lapos popsi Kép forrása: shopstyle.com

Olyan sokan vannak, akik kicsit kisebb popsit szeretnének, aztán tessék, van, aki kerekebbre, nőiesebbre, gömbölyűbbre vágyik!

De hiba egy szál se, a megfelelő fazonú rövidnadrágban imádni fogod a fenekedet – de amúgy meg miért ne imádhatnád mindig?

A lefelé bővülő fazonok jól fognak mutatni rajtad, de a skinny shortokról sem kell lemondanod, a lényeg, hogy valami olyat keress, amin nagy minta vagy nagy méretű zseb van. 

De a flitterek vagy más fényes kiegészítők, esetleg fodrok is teltebbnek mutatják azt a támogatásra szoruló popsit!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba