Milyen formájú a feneked? Ez a rövidnadrág áll rajtad a legjobban

Írta: ,

Olyan nincs, hogy valakinek ne állna jól a rövidnadrág, csak meg kell találni a hozzá illő fazont! Cikkünkből megtudhatod, melyikben fogod a legmagabiztosabbnak érezni magadat, hogy tiéd legyen ez a nyár!

Szív alakú popsi Kép forrása: shopdailychic.com

1/4 Szív alakú popsi

Napjaink szépségideálja éppen a nagyobb, teltebb, lefelé szélesedő popsit preferálja, szóval ha ilyen formával áldott meg a természet, viseld büszkén!

Arra azonban nem árt ügyelni, hogy a fenekedet arányosnak mutasd: ehhez érdemes kerülni a túlságosan tapadó, nyúlós anyagokat, a legjobb, ha egyenes fazont választasz, tehát olyat, ami nem tapad a combjaidhoz – ha pedig magasabb dereka is van, leesik majd az állad a saját popsid látványától!

Szögletes vagy lapos popsi Kép forrása: shopstyle.com

2/4 Szögletes vagy lapos popsi

Olyan sokan vannak, akik kicsit kisebb popsit szeretnének, aztán tessék, van, aki kerekebbre, nőiesebbre, gömbölyűbbre vágyik!

De hiba egy szál se, a megfelelő fazonú rövidnadrágban imádni fogod a fenekedet – de amúgy meg miért ne imádhatnád mindig?

A lefelé bővülő fazonok jól fognak mutatni rajtad, de a skinny shortokról sem kell lemondanod, a lényeg, hogy valami olyat keress, amin nagy minta vagy nagy méretű zseb van. 

De a flitterek vagy más fényes kiegészítők, esetleg fodrok is teltebbnek mutatják azt a támogatásra szoruló popsit!

Kerek popsi Kép forrása: leady.info

3/4 Kerek popsi

A kerek fenék legszélesebb vonala nagyjából a közepénél van, szép, szabályos formát alkot, biztosan büszke is vagy rá! A megfelelő rövidnadrágban még inkább úgy fog tűnni, hogy egy istennő alakjával rendelkezel.

Na jó, ez amúgy is tény, de miért ne lehetne egyértelműbbé tenni?

Válassz klasszikus, szépen rád simuló fazonokat, és ne riadj vissza a zsebektől sem.

Neked egyébként a közvetlenül a derék alatt kezdődő fazonokat érdemes előnyben részesítened, a középen vagy túlságosan lent kezdődő zsebek miatt  ugyanis úgy tűnhet, mintha kicsit megereszkedett volna a popsid.

Széles popsi Kép forrása: bedazelive.com

4/4 Széles popsi

A széles fenék széles csípőben kezdődik, és itt van a legszélesebb vonala is, lefelé keskenyedik, amitől kissé robosztus hatást kelthet, de hé!

Ez a te popsid, szóval minden okod megvan rá, hogy imádd!

Bújtasd a megfelelő fazonba, és még jobban szeretni fogod: a magas derekú nacikat érdemes kerülni, de a lefelé bővülő, lazább szabású darabok jöhetnek, érdemes a szoknyanadrágokkal is kísérletezni.