5 fekete harisnyás szett, amit vétek lenne kihagyni idén télen

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 fekete harisnyás szett, amit vétek lenne kihagyni idén télen

A harisnya igazi szex szimbólum – különösen a fekete változata. A meleg hónapokban nem feltétlenül kényelmes, vagy éppen testhezálló viselet ez a darab, ezért aztán ősszel és télen érdemes bepótolni minden elmulasztott szettet a segítségével. De hogyan? Az alábbi inspirációk ebben nyújtanak segítséget számodra.

Különleges eseményre: merészen Kép forrása: comptoirdescotonniers.com

Különleges, és rendkívül szexi lehet a megjelenésed akkor, ha rövidnadrággal párosítod a fekete harisnyát. Ennél a szettnél tulajdonképpen egy lehetőséged van a hibázásra: ha előveszed valamelyik nyári, vidám rövidnadrágodat.

Ez a darab nem felel meg a célra, sokkal inkább egy elegáns, esetleg élére vasalt és vastagabb nadrágra van szükséged.

Ha minden lehetőséget ki akarsz hozni ebből a szettből, akkor válassz derékszabású, kissé lazább fazont, amit feszes bodyval párosíts.

Utóbbi ne legyen már túl kihívó, egy garbós változattal tökéletes lehet az összhang. A magas sarkú csizma természetesen alapvető ennél az összeállításnál!

Fontos eseményre: visszafogottan Kép forrása: socialbliss.com

Ha a lehető legkonszolidáltabban szeretnél megjelenni egy eseményen, akkor ennél a szettnél keresve sem találnál jobbat. Messze nem hétköznapi, általános, mégis nagyon kifinomult lehetsz, ha ilyen összeállítást választasz.

Ráadásul új darabokat sem kell vásárolnod, minden ott lapul a szekrényedben!

A vastag, fekete harisnyához vegyél fel egy hosszú, oversized felsőt, vagy egy olyan ruhát, aminek az alsó része szélesedik.

Ehhez egy nagyméretű kötött pulóvert válassz, végül pedig egy nem túl feltűnő, akár lapos talpú csizmával koronázd meg a szettet.

Tipp: ha a cipőd ugyanolyan színű, mint a harisnyád, az optikailag nyújtja a lábaidat.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!