Mutasd a popsid, elmondjuk, melyik fehérnemű áll neked a legelőnyösebben

Cseh Éva
Írta: ,
Mutasd a popsid, elmondjuk, melyik fehérnemű áll neked a legelőnyösebben

A boltokban olyan sokféle csodaszép fehérnemű kapható, hogy alig győzünk válogatni a kínálatból. De azon túl, hogy mutatós szettekhez szeretnénk jutni, nagyon fontos az is, hogy végiggondoljuk, számunkra melyek azok a fazonok, amelyek a legelőnyösebb választást jelenthetik. Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor máris sokkal tudatosabban kereshetjük a tökéletes darabokat – az alkatunknak megfelelően.

Egyenes, vagy banán alkatra

Egyenes alkatnak hívjuk, ha valakinek a csípő és a derék szélessége hasonló, és mellben sem mondható túl erősnek. Itt a legfőbb feladat a formázásra összpontosul. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, érdemes figyelned rá, hogy olyan rafinált darabok közül válassz, amelyekkel optikailag megnövelheted a mell-, vagy éppen a csípőméretedet.

Előnyösek lehetnek például az egyrészes bodyk, főleg, ha az áttetszőséget illetően is van bennük némi játék, és ennek hatására épp előnyösen karcsúsítják az alakot.

A kétrészes fazonok közül viszont a most egyébként is nagyon divatos, magasított derekú bugyik lehetnek kedvezőek, mert a derékra helyezik a hangsúlyt, ami nőies tagolást ad az alakodnak.

Ha szereted, a push up fazonú melltartók közül válassz gyakrabban, mert így a kebleid méretét is kicsit formásabbnak és teltebbnek érzékeltetheted. Ma már kaphatóak kényelmesebb, merevítő nélkül ellátott, mégis push up-os fazonok is, bár igaz, az ilyen darabok megtalálása még mindig egy kisebb kutatómunkát igényelhet (mi azért találtunk párat az Intimissimiben).

Természetesen más fazonok is szóba jöhetnek, de ezek azok a szerencsés alternatívák, amelyek az alakformázás tekintetében a legkedvezőbbek az ilyen alkat számára.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!