Fehéret fehérrel – Így hordd télen is ezt az elegáns színt

Bodnár Alexa
Írta: ,
Fehéret fehérrel – Így hordd télen is ezt az elegáns színt

A fehér tagadhatatlanul a tél színe: ugyan a csodaszép, havas decembert és ünnepeket sajnos egy ideje nélkülöznünk kell — de még mindig reménykedhetünk, hogy idén ez majd másként lesz... —, vétek lenne a ruhatárunkból kihagyni ezt a csodálatos színt. Ha eddig úgy gondoltad, hogy nincs olyan fehér szett, ami neked is jól állhat, vagy hogy a fehér holmik szigorúan a meleg évszakokra valók, akkor görgess lejjebb – varázslatos fehér szetteket hoztunk most neked, amelyekből inspirálódhatsz a leghidegebb hónapokra!

A klasszikus, csőszárú fehér farmer abszolút nyári alapdarab, amely farmerdzsekivel vagy egy barna bőrmellénnyel a fesztiválszezon egyik nagy kedvence.

Ám vétek lenne az év másik felében a ruhásszekrény mélyére súvasztani egy ilyen darabot: helyette bátran kapd csak elő, keress mellé egy kényelmes, törtfehér garbót, és a kedvenc fehér, puha kabátodat, és garantáltan te leszel az egyik legtrendibb ebben az évszakban!

Igazi Winter Wonderlandet idéző ünnepi outfited is lehet, ha fehér alapdarabokat válogatsz össze.

Felejtsd el azt is, hogy a fehér tüll a menyasszonyok kiváltsága — hordd bátran bármikor, amikor csak kedved tartja!

Például szenteste egy csodaszép és meleg kötött pulcsival.

Ha nem mozdulsz ki a lakásból, akár egy magassarkú szandált is felhúzhatsz hozzá, de a hidegre való tekintettel inkább egy csinos csizmát ajánlunk ehhez a szetthez, ha útra kelnél.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!