Így érdemes a fehér nadrágot hordani - Divattippek alapdarabokhoz

Style&Blog
Írta: ,
Így érdemes a fehér nadrágot hordani - Divattippek alapdarabokhoz

Ma egy újabb, időtálló alapdarab kerül cikkünk középpontjába, ami nem más, mint a fehér nadrág. Biztosan mindenkinek a szekrényében lapul belőle legalább egy, de ha mégsem, akkor a cikk végére garantáltan kedvet kaptok hozzá, hiszen nagyon jól kombinálható, nőies ruhadarabról van szó.

SZAGGATOTT FARMER

Képek forrása: 1234

Kezdjük elsőként a most nagyon népszerű szaggatott trenddel. Kifejezetten divatosak a térdnél hasított, vagy extrém módon szaggatott nadrágok, melyek nagyon jól mutatnak sportosabb cipővel és magassarkúval egyaránt.

HÓFEHÉR

Képek forrása: 1234

Az egyszerűség jegyében idén is hódít az „all white” trend, vagyis a tetőtől talpig hófehér viselet. Közeleg a jó idő, a napbarnított bőrön pedig nagyon jól mutatnak ezek az összeállítások – egyszerűek, letisztultak, de hihetetlenül elegánsak is. Arra érdemes figyelni, hogy a fehérnek is lehetnek különböző árnyalatai, melyek nem biztos, hogy jól mutatnak együtt, éppen ezért próbálj tökéletesen egyforma fehér ruhadarabokból válogatni.

MAGAS DEREKÚ NADRÁG ÉS CROP TOP

Képek forrása: 1234

Több üzlet és webshop kínálatában is megjelentek idén a magas derekú nadrágok, amelyek lehetnek szűk, skinny fazonok, de találhatunk bővebb szárú változatokat is. Az ilyen típusú nadrágokhoz bátran választhatunk rövid, úgynevezett crop topot, mely merész, de különleges összhatást eredményezhet.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba