Fehér nadrág kombinációk – Divattippek alapdarabokhoz

Style&Blog
Írta: ,
Fehér nadrág kombinációk – Divattippek alapdarabokhoz

Ma egy újabb, időtálló alapdarab kerül cikkünk középpontjába, ami nem más, mint a fehér nadrág. Biztosan mindenkinek a szekrényében lapul belőle legalább egy, de ha mégsem, akkor a cikk végére garantáltan kedvet kaptok hozzá, hiszen nagyon jól kombinálható, nőies ruhadarabról van szó.

SZAGGATOTT FARMER

Képek forrása: 1234

Kezdjük elsőként a most nagyon népszerű szaggatott trenddel. Kifejezetten divatosak a térdnél hasított, vagy extrém módon szaggatott nadrágok, melyek nagyon jól mutatnak sportosabb cipővel és magassarkúval egyaránt.

HÓFEHÉR

Képek forrása: 1234

Az egyszerűség jegyében idén is hódít az „all white” trend, vagyis a tetőtől talpig hófehér viselet. Közeleg a jó idő, a napbarnított bőrön pedig nagyon jól mutatnak ezek az összeállítások – egyszerűek, letisztultak, de hihetetlenül elegánsak is. Arra érdemes figyelni, hogy a fehérnek is lehetnek különböző árnyalatai, melyek nem biztos, hogy jól mutatnak együtt, éppen ezért próbálj tökéletesen egyforma fehér ruhadarabokból válogatni.

MAGAS DEREKÚ NADRÁG ÉS CROP TOP

Képek forrása: 1234

Több üzlet és webshop kínálatában is megjelentek idén a magas derekú nadrágok, amelyek lehetnek szűk, skinny fazonok, de találhatunk bővebb szárú változatokat is. Az ilyen típusú nadrágokhoz bátran választhatunk rövid, úgynevezett crop topot, mely merész, de különleges összhatást eredményezhet.