Milyen a farmered? Mutatjuk, hogyan hordjuk őket és hogyan inkább ne

Stumpf Bea
Írta: ,
Milyen a farmered? Mutatjuk, hogyan hordjuk őket és hogyan inkább ne

Ha a hét napból legalább négyszer, ötször farmert hordasz, akkor ez a cikk neked szól! Skinny, boyfriend, szakadt vagy egyenes szabású? Mi segítünk! Szabályok, inspirációk és tippek, hogy milyen farmert mivel, hogyan és hogyan ne hordj a tökéletes hatás elérése érdekében.

Skinny és straight

Minden nőnek kell, hogy legyen a szekrényében egy szuper kényelmes és tökéletesen passzoló skinny farmer. Mivel az elmúlt években szinte mindenhol ezt a fazont lehetett kapni, így nehéz is lett volna kikerülni a trendet!

Mi imádjuk őket szinte minden formában, hiszen egy csinos felsővel nagyon elegáns, bővebb fazonú pulcsikkal vagy ingekkel pedig nagyon vagány. Ha nem szeretnéd, hogy minden domborulatod látszódjon, akkor válaszd a kicsit lazább, de még testhez simuló, bokáig erő straight fazonokat.

Képek forrása: 123 / 4

Magas derekú és csípő

Az elmúlt években a magas derekú fazonok hódítanak, de azért még el lehet csípni egy-két csípőfarmert is a boltokban. Bár télen egy derékig érő farmer sokkal praktikusabb, azért vigyázz, mert a super high waist farmerekkel a legtöbb fiút ki lehet kergetni a világból.

Az enyhén magasított fazon mégis jó választás, ha szeretnéd a derekadat hangsúlyozni, egy szűk felsővel, vagy egy derékra kötött inggel pedig még a csípőd nem annyira kedvelt részeit is eltakarhatod.

Tipp: A csípő fazonú farmerek nem csak kiemelik, de erősíthetik is a domborulataidat, ezért csak akkor válaszd őket, ha nem zavar az egy-két optikai pluszkiló.

Képek forrása: 1234

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv