Mutatjuk, hogyan viseld idén nyáron a farmer rövidnadrágokat, hogy slankítsanak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mutatjuk, hogyan viseld idén nyáron a farmer rövidnadrágokat, hogy slankítsanak

A rövidnadrágok nem kifejezetten arról híresek, hogy elrejtenék a kényes területeket – tény és való, fel kell ismerni, amikor akár a komolyabb túlsúly, akár a bőr állapota miatt egyszerűen nem előnyösek. Azonban néhány pluszkiló miatt nem kell örökre száműznöd őket a gardróbodból, hiszen úgy is viselheted a farmer sortokat, hogy azok karcsúsítsanak, és kiemeljék előnyös vonásaidat.

Bermuda, a biztos fazon

Ha szeretnél biztosra menni a rövidnadrágokat illetően, akkor a legjobban azzal a fazonnal jársz, ami kicsivel a térded fölött végződik. Ez a hossz gyakorlatilag minden nőnek jól áll – nem véletlenül ajánlják szinte kivétel nélkül a szoknyák esetében is olyan gyakran.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A térdig, kicsit térd fölé érő nadrágok ízlésesek, visszafogottak, az esetlegesen problémás területet háttérbe szorítják, és ami fontos, nem előnytelen ponton törik meg a testet. A bermudát viselheted sportos, kényelmes és kifejezetten nőies szettben is, mindegyik befutó.

A-vonalú rövidnadrágok

Nem kifejezetten a farmeranyagra lettek kitalálva, de a szoknyanadrágok és az A-vonalú rövidnadrágok a gyengébb anyagú farmerek esetében szintén jó választásnak bizonyulnak. És még karcsúsítanak is!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Most leginkább azok a változatok hódítanak, amik derékszabásúak, érdemes tehát tenned ezzel a fazonnal egy próbát – azonnal látni fogod, hogy az előnyös oldaladat emeli-e ki, vagy érdemesebb inkább a köldök alá, csípőig érő változatok között keresgélned.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv