Farmer alkatodra szabva? – Válaszd ki a számodra legelőnyösebbet

Boros Mariann
Írta: ,
Farmer alkatodra szabva? – Válaszd ki a számodra legelőnyösebbet

A farmernadrágok tekintetében szinte végtelenek a variációs lehetőségek a szabást, koptatást és színt illetően, ugyanakkor épp a széles kínálat miatt nem mindig egyszerű kiválasztani azt a fazont, ami viselőjének a legjobban áll. Összeállításunkban ehhez adunk tippeket, kattints!

Ha a felsőtested szélesebb, és az első plusz kilók is mindig deréktól fölfelé rakódnak rád – vagyis alma alkatú vagy -, érdemes olyan farmert választanod, melynek kifejezetten magas a dereka.

Egy ilyen fazon szépen összefogja a hasi párnákat, nyújtja az alakot.

Ha a széles felsőtesthez lapos fenék is párosul, válassz olyan farmert, melyen kisméretű, rávarrt zsebek vannak, de a koptatás is optikailag kerekíti a feneket, míg a sötét színek tovább slankítják.

Ha úgy érzed, hogy az átlagosnál vaskosabb lábakkal áldott meg a teremtő, és nem szeretnéd kifejezetten hangsúlyozni ezt az adottságot, válassz bő szárú, akár trapéz fazonú farmert.

Ez a típus kezd újra divatba jönni és ha hinni lehet a divat-előrejelzéseknek, hamarosan jön egy újabb hullám, amikor a csőfazont ismét felváltja a bővülő szárú.

A lengébb fazon azért áll jól neked, mert nem tapad rá a lábaidra, így azok formája és vastagsága nem rajzolódik ki olyan markánsan, mint egy szűkszárú darabban.