Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre - Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre - Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Minden évszakváltás előtt átnézem a ruhatáramat: előveszem azokat a darabokat, amik megállják a helyüket az aktuális trendekhez mérten és félreteszem azokat, amik egyelőre váratnak magukra. Így sokkal könnyebb átlátni, milyen új darabokat kell beszereznem ahhoz, hogy a meglévő ruháimat változatosan és sokoldalúan viselhessem – komolyabb kiadások nélkül. De vajon milyen ruhák számítanak most alapvetőnek? Az aktuális trendek szerint már erre a néhány darabra is egy izgalmas és változatos gardróbot építhetsz fel.

A garbó időnként központi szerephez jut a trendekben, máskor kevésbé népszerű, de sosem megy ki teljesen a divatból. Tipikus téli viselet, ráadásul nagyon praktikus is a hideg hónapokat tekintve.

Igazán könnyen ölthetsz magadra a segítségével sejtelmes, visszafogott, mégis nagyon szexi összeállításokat.

Ha biztosra akarsz menni, és nagyon sokáig akarod viselni az adott garbót, akkor arra figyelj, hogy egyszerűbbet, letisztultabbat válassz, hiszen a feltűnő színek és minták a legtöbbször egy-egy évhez köthetőek.

Egy klasszikus fekete, szürke, vagy éppen piros garbó azonban hosszú évekre a társad maradhat.

A kötött pulóverekről is azonnal a hideg hónapok jutnak eszünkbe, és szerencsére ezek az alapdarabok már hosszú évek óta kifejezetten divatosak – különösen oversized fazonban, sztreccs nadrágokkal párosítva.

Az elmúlt időszak nagy újítása, hogy ezeket a pulóvereket a legnagyobb sztárok különféle szoknyákkal, derékszabású fazonokkal viselték, így meg sem tudjuk kérdőjelezni, hogy a téli gardrób alapdarabja legalább egy, túlméretezett kötött pulóver.

Ha sikerül kellően elnagyolt darabot beszerezned, akkor pedig önmagában, ruhaként is viselheted (akár övvel, akár nélküle), így sokoldalúságát is kihasználhatod.

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?