Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre - Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre - Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Minden évszakváltás előtt átnézem a ruhatáramat: előveszem azokat a darabokat, amik megállják a helyüket az aktuális trendekhez mérten és félreteszem azokat, amik egyelőre váratnak magukra. Így sokkal könnyebb átlátni, milyen új darabokat kell beszereznem ahhoz, hogy a meglévő ruháimat változatosan és sokoldalúan viselhessem – komolyabb kiadások nélkül. De vajon milyen ruhák számítanak most alapvetőnek? Az aktuális trendek szerint már erre a néhány darabra is egy izgalmas és változatos gardróbot építhetsz fel.

A garbó időnként központi szerephez jut a trendekben, máskor kevésbé népszerű, de sosem megy ki teljesen a divatból. Tipikus téli viselet, ráadásul nagyon praktikus is a hideg hónapokat tekintve.

Igazán könnyen ölthetsz magadra a segítségével sejtelmes, visszafogott, mégis nagyon szexi összeállításokat.

Ha biztosra akarsz menni, és nagyon sokáig akarod viselni az adott garbót, akkor arra figyelj, hogy egyszerűbbet, letisztultabbat válassz, hiszen a feltűnő színek és minták a legtöbbször egy-egy évhez köthetőek.

Egy klasszikus fekete, szürke, vagy éppen piros garbó azonban hosszú évekre a társad maradhat.

A kötött pulóverekről is azonnal a hideg hónapok jutnak eszünkbe, és szerencsére ezek az alapdarabok már hosszú évek óta kifejezetten divatosak – különösen oversized fazonban, sztreccs nadrágokkal párosítva.

Az elmúlt időszak nagy újítása, hogy ezeket a pulóvereket a legnagyobb sztárok különféle szoknyákkal, derékszabású fazonokkal viselték, így meg sem tudjuk kérdőjelezni, hogy a téli gardrób alapdarabja legalább egy, túlméretezett kötött pulóver.

Ha sikerül kellően elnagyolt darabot beszerezned, akkor pedig önmagában, ruhaként is viselheted (akár övvel, akár nélküle), így sokoldalúságát is kihasználhatod.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!