Ezért imádjuk a szoknyákat

Berényi Nóri
Írta: ,

Persze, mi is szeretjük a szakadt boyfriend farmerünket egy laza fehér pólóval, de ugye, hogy egészen más érzés, amikor belebújunk egy csodaszép szoknyába? Valami hasonlót érezhetett Carrie is, amikor Abu Dhabi-ban azt a hatalmas Dior szoknyát viselte, te pedig alig tudtál a filmre koncentrálni, hiszen már a moziban azon agyaltál, hogy hol tudnál beszerezni valami hasonlót. Lássuk hát, miért is szeretjük ennyire ezt a nőies viseletet!

Újra kislányok lehetünk... Kép forrása: shabbyapple.com

Emlékeztek, mikor Anyukátok alig tudta rólatok lekönyörögni azt a habos-babos szoknyát az oviban, amit annyira imádtatok és legszívesebben még abban is aludtatok volna?

Bár az időt nem tudjuk visszatekerni, az érzést viszont újra átélheted, csak szerezz be magadnak egy színes, pörgős szoknyát, amiben egész nap úgy foroghatsz, akár egy kislány.

Szerencsére most nagy népszerűségnek örvend a vintage stílus, ezért érdemes akár anyukád vagy a nagymamád szekrényében kezdened a tökéletes darab keresését. Így még szívesebben hordod majd, amitől ragyogni fogsz a szoknyában!

Mert sportosan is hordhatjuk Kép forrása: carolinedaily.com

Nem baj, ha te nem vagy az a tipikus nőiesen öltözködő lány, mert simán kombinálhatsz egy bőrszoknyát a kedvenc tornacipőddel, vagy egy oversized pulcsit egy csini szoknyával. A lényeg, hogy ne korlátozzon téged a szoknya gondolata egy magassarkúra és zakóra.

Így biztos, hogy teljesen egyedi leszel, és még a lábad is megússza az egész napos kínzást.

Szóval, ha szívesen öltözködnél nőiesebben, kezdetnek az is bőven elég, ha néha napján nadrág helyett szoknyát veszel fel, a sportcipődet viszont nehogy lecseréld!