Ezért imádjuk a szoknyákat

Írta: ,

Persze, mi is szeretjük a szakadt boyfriend farmerünket egy laza fehér pólóval, de ugye, hogy egészen más érzés, amikor belebújunk egy csodaszép szoknyába? Valami hasonlót érezhetett Carrie is, amikor Abu Dhabi-ban azt a hatalmas Dior szoknyát viselte, te pedig alig tudtál a filmre koncentrálni, hiszen már a moziban azon agyaltál, hogy hol tudnál beszerezni valami hasonlót. Lássuk hát, miért is szeretjük ennyire ezt a nőies viseletet!

Újra kislányok lehetünk... Kép forrása: shabbyapple.com

1/6 Újra kislányok lehetünk...

Emlékeztek, mikor Anyukátok alig tudta rólatok lekönyörögni azt a habos-babos szoknyát az oviban, amit annyira imádtatok és legszívesebben még abban is aludtatok volna?

Bár az időt nem tudjuk visszatekerni, az érzést viszont újra átélheted, csak szerezz be magadnak egy színes, pörgős szoknyát, amiben egész nap úgy foroghatsz, akár egy kislány.

Szerencsére most nagy népszerűségnek örvend a vintage stílus, ezért érdemes akár anyukád vagy a nagymamád szekrényében kezdened a tökéletes darab keresését. Így még szívesebben hordod majd, amitől ragyogni fogsz a szoknyában!

Mert sportosan is hordhatjuk Kép forrása: carolinedaily.com

2/6 Mert sportosan is hordhatjuk

Nem baj, ha te nem vagy az a tipikus nőiesen öltözködő lány, mert simán kombinálhatsz egy bőrszoknyát a kedvenc tornacipőddel, vagy egy oversized pulcsit egy csini szoknyával. A lényeg, hogy ne korlátozzon téged a szoknya gondolata egy magassarkúra és zakóra.

Így biztos, hogy teljesen egyedi leszel, és még a lábad is megússza az egész napos kínzást.

Szóval, ha szívesen öltözködnél nőiesebben, kezdetnek az is bőven elég, ha néha napján nadrág helyett szoknyát veszel fel, a sportcipődet viszont nehogy lecseréld!

Minden alkaton jól mutat Kép forrása: ewokracja.pl

3/6 Minden alkaton jól mutat

Ne parázz, ha nem 36-os a méreted, mert akkor is megtalálhatod azt a szoknyát, ami tökéletesen passzol rád. Eláruljuk, hogy nem csak jól fogod magad érezni benne, de jó pár kilót is „levarázsolhatsz” magadról.

Ha kicsit erősebb vagy comb tájékon, akkor érdemes beszerezned egy „A” vonalú szoknyát, ami tökéletesen kihangsúlyozza majd a formás vádlidat. Nyárra pedig mindenképpen turbózd fel a ruhatáradat egy dögös maxi szoknyával, mert ettől extra nőies lesz a külsőd, ráadásul a szép derekadat is megcsodálhatják majd az emberek.

Bármelyik évszakban viselhetjük Kép forrása: zoella.co.uk

4/6 Bármelyik évszakban viselhetjük

Legyen tavasz, nyár, ősz, vagy tél, a szoknya mindegyik évszakban a barátunk. De soha ne kövesd el azt a divatbakit, hogy a nyári szoknyáidat télen is felveszed, mert az összhatás nem lesz valami nyerő!

A kánikula-biztos szoknyák ugyanis teljesen más anyagból vannak, sokkal jobban gyűrődnek, vékonyabbak, ráadásul a harisnyánkra is könnyen rátapadnak.

Ezért amikor beköszönt a hideg, igenis vedd elő a vastagabb szoknyáidat. A lényeg, hogy évszakhoz mindig megfelelő darabot válassz, így nem csak az egészségedet őrzöd meg, de a stílusodat is.

Stílust teremthet Kép forrása: vestiairecollective.com

5/6 Stílust teremthet

Nem mintha ezt nadrággal nem lehetne, de őszintén 10 évvel ezelőtt el tudtad volna képzelni, hogy egyszer ceruzaszoknyát fogunk hordani sportcipővel?

Nyilván nem, hiszen akkoriban nem sok minden volt a trapéznacin kívül a szekrényedben, de szerencsére ma már 2016-ot írunk és a divatban is egyre több mindent megengedhetünk magunknak.

Ez pedig azért is jó, mert végre kibontakozhatunk és nem  kell korlátok közé szorítanunk az egyéniségünket. Azért valahol örökre hálásak leszünk Lady Gagának, mert utána már kevés sokkoló szettel tudnánk szolgálni a Világnak.

Mert a férfiak is imádják… mi pedig őket imádjuk Kép forrása: thehunt.com

6/6 Mert a férfiak is imádják… mi pedig őket imádjuk

Emlékszel mennyire szerette Daniel Cleaver Bridget Jones rövid kis szoknyáját? A férfiak imádják, ha szoknyát viselünk, mi pedig imádjuk, ha tetszünk nekik. Ha te magad nem is szívesen viselsz szoknyát, legalább a pasidnak kedvezz néha napján, mert hidd el, ő odáig lesz érte.

Lehet tüll, bőr, selyem, vagy farmer, a lényeg, hogy mutasd meg neki, mennyire magabiztosan tipegsz egy szoknyában. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú időre megjegyzi magának a látványt!