Ezeket viseld a kánikulában, ha nem akarod mutogatni a lábaidat

Írta: ,

Mindegy, milyen okból kifolyólag, de előfordulhat, hogy nem szeretnéd különösképpen közszemlére tenni a lábaidat. Talán úgy érzed, így semmit sem tartogat számodra a divat, pedig éppen ellenkezőleg: bármit felvehetsz a minin és a forrónadrágokon kívül. Lássuk!

 
 
 
 
Térdig érő nadrágok, bermudák Kép forrása: bloglovin.com

1/5 Térdig érő nadrágok, bermudák

A térdig érő nadrágok megfelelő választásnak bizonyulnak számodra akkor is, ha kicsit teltebb vagy, és akkor is, ha éppen soványnak gondolod magadat. Ez a fazon mindenkinek jól áll, feltéve, hogy megfelelő felsővel kombinálod.

Nyáron a lengébb, lazább blúzokkal érdemes próbálkoznod, illetve felvehetsz trikókat, csőtopokat is.

Ha mindenképpen követnéd a divatot, vegyél fel koptatott farmert és csipkés felsőt!

Emellett nézz szét a többi bermuda nadrág között is, hiszen messze nem csak a melegebb farmer áll rendelkezésedre, egyaránt vásárolhatsz kényelmesebb len, vagy pamut alapú nadrágokat.

 
 
 
 
Ruhák és szoknyák Kép forrása: galmeetsglam.com

2/5 Ruhák és szoknyák

A ruhák és a szoknyák szintén ideális választásnak számítanak akkor, ha szívesen elrejtenéd a lábaidat.

Ha csupán a combod zavar, válassz térdig, vagy kicsivel térd fölé érő darabokat, hiszen ezek szépen kiemelik a vonalaidat.

Amennyiben a lábaidat teljesen eltakarnád, jöhet a maxi fazon! Akár maxi ruha, akár maxi szoknya, idén nem foghatsz mellé velük.

Sőt, lábszárközépig érő szoknyákat is vásárolhatsz, ám ezek leginkább a magas nőkön mutatnak jól.

Szóval, ha te is átlagfeletti magassággal rendelkezel, vagy nem áll tőled távol egy méretes magas sarkú szandál viselése, akkor ezzel a fazonnal is nyugodtan tegyél egy próbát.

 
 
 
 
Bőszárú nadrágok Kép forrása: bloglovin.com

3/5 Bőszárú nadrágok

A bőszárú nadrágok egyértelműen ideálisak arra, hogy a kánikulában is jól érezd magadat, még pedig anélkül, hogy közszemlére tennéd a lábaidat.

A néhány éve divatba kerülő háremnadrágok már sokat finomodtak az elmúlt időszakban, és újabb fazonokkal is bővült a kínálat.

Így aztán sportos és elegáns nadrágokat is találsz lengébb, légáteresztő anyagból, ráadásul a hosszokat illetően ugyancsak széles a választék.

Ami pedig a jelenlegi divatot illeti, ha igazán trendi szeretnél lenni, válassz derékszabású fazont, amihez társíts crop topot!

Ez az összeállítás főleg akkor lesz nagyon előnyös számodra, ha karcsú a derekad.

 

 
 
 
 
Vegyél fel egy overált Kép forrása: heartswoon.com

4/5 Vegyél fel egy overált

Az overálok sem éppen új keletű darabok, ám néhány éve ezek a fazonok is visszatértek a divatba. Kiválóak hőség idejére, illetve akkor, ha elegánsan szeretnéd megmutatni a vonalaidat.

Az overálok általában ugyancsak viselhetőek sportosabb és csinosabb változatban is – persze csak akkor, ha a díszítettségük, szabásvonaluk ezt megengedi. Ideálisak nyáresti vacsorákhoz, esküvőkre, de egy sima hétköznapon is egyértelműen megállják a helyüket.

Idén divatosak a rövid overálok is, amikből készültek térdig érő fazonok, ejtett nyak- és vállrésszel. Ezekkel sem lőhetsz mellé!

 
 
 
 
Válaszd a szaggatottat Kép forrása: livvyland.com

5/5 Válaszd a szaggatottat

Ha minden kötél szakad, nyáron is nyúlhatsz az örök slágerhez, a farmerhez. Ugyan ez az anyag nem kifejezetten kánikulai viselet, manapság már könnyen beszerezhetsz egész vékony farmernadrágokat is.

Ami pedig tovább segíti a hőség háttérbe szorítását, hogy jelenleg kifejezetten divat a szaggatott, koptatott farmer – és úgy tűnik, ezen a téren nem is lehet túlzásokba esni.

Az a farmer is kiváló választás, amelyiken ránézésre több a lyuk, mint maga az anyag. Ha nem áll tőled távol ez az irányvonal, akkor bátran hagyatkozz rá!

Esetleg egy régi farmerodat is átalakíthatod magadnak, így egész biztos, hogy az anyag csak ott fog takarni, ahol te szeretnéd.