Ezek lesznek a legnagyobb divattrendek az őszi-téli szezonban

Style&Blog
Írta: ,

Sziasztok! Bár kint még javában tombol a nyár, mi már az őszre készülünk. Ennek jegyében mai cikkünkben összeszedtük Nektek a legújabb divatőrületeket, azokat az újdonságokat, melyek uralni fogják a 2016/17-es őszi-téli időszakot. Első trendelőrejelzésünkben 5 különleges mániát mutatunk, merész megoldásokkal és extravagáns motívumokkal, melyek azonnal meghódították a kifutókat. Induljon a nagy őszi-téli trendmustra! :)

KULCSLYUK KIVÁGÁS

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A legújabb őszi-téli kollekciók egyik sajátos vonása, hogy a tervezők szakítottak a hagyományos kerekded, V-kivágású, valamint garbós nyakmegoldásokkal, és egészen formabontó újdonsággal rukkoltak elő. Idén ősszel hódító útjára indul a kifejezetten vonzó és nőies, tükörfordításban „kulcslyuk kivágásra” (angolul keyhole split) keresztelt divatőrület. Mi már most imádjuk – végre valami, ami egyszerre különleges, hétköznapokon is viselhető és szuper szexi. Tíz pont!

NYAKPÁNT SZERELEM

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

És ha már különleges kivágásokról és nem mindennapi megoldásokról beszélünk, az újdonságok között fontos megemlítenünk az idén virágkorát élő nyakpánt mániát is. Az elmúlt években kifejezetten trendinek számítottak az úgynevezett choker fazonú, azaz szorosan nyakunkhoz simuló ékszerek, idén pedig a felsőnkhöz vagy ruhánkhoz tartozó, esetleg annak anyagából megalkotott nyakpántok hódítanak majd. Ezek a darabok egyébként szuperül mutatnak biker dzsekikkel és moto fazonú kabátokkal, sőt, akár lazább farmernadrágokkal is. Nektek hogy tetszik az új őrület?