Ez az 5 cipőfazon lesz az idei nyár slágere

Gerber Petra
Írta: ,

A tavasz már hivatalosan is beköszöntött, hiszen egyre több a napsütéses órák száma, sőt vészesen robogunk a nyár irányában, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy vetünk egy pillantást az idei nyári szezon cipődivatjára. Azt már az év elején is tudni lehetett, hogy 2018 egyáltalán nem lesz unalmas és az is tudvalevő volt, hogy az egyszerű cipellők korszaka bizony lejárt. Idén a különleges és egyedi megoldások hódítanak, legyen szó akár vad, akár elegáns lábbeliről a lényeg az egyediségben rejlik. Cikkünkben most összeszedtük az idei év kedvenc cipőit, amiket a nyári szezonban bátran viselhetsz majd.

Bár a fűzők és a pántok már a tavalyi szezonban megjelentek, de nagyon úgy tűnik, hogy idén is pontosan ugyanúgy imádni fogjuk őket.

Ugyan ezek a megoldás inkább a különleges eseményekre tűnhetnek jó választásnak, de egy nyári esküvő vagy parti alkalmával teli találat.

Emellett pedig a boka fölé helyezett pántok fognak még hódítani: ezek a lábbelik akár a hétköznapokra is tökéletes választásnak bizonyulhatnak, még úgy is, hogy a pántok kialakításánál a tervező az egyediséget vették figyelembe.

 

Most tutira azt gondolod, hogy megőrültünk, pedig a helyzet az, hogy ez a furcsának tűnő trend igenis rendkívül divatos lesz az idén, ugyanis végre szakít a szabályokkal és megmutatja, hogy a komfortzónán túl is van élet.

Persze ne a fehér zokni műbőr szandál kombóra gondolj, hanem valami sokkal különlegesebb megoldásra, például ilyenkre, mint, amit a képen is látsz.