Ez az 5 cipőfazon lesz az idei nyár slágere

Írta: ,

A tavasz már hivatalosan is beköszöntött, hiszen egyre több a napsütéses órák száma, sőt vészesen robogunk a nyár irányában, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy vetünk egy pillantást az idei nyári szezon cipődivatjára. Azt már az év elején is tudni lehetett, hogy 2018 egyáltalán nem lesz unalmas és az is tudvalevő volt, hogy az egyszerű cipellők korszaka bizony lejárt. Idén a különleges és egyedi megoldások hódítanak, legyen szó akár vad, akár elegáns lábbeliről a lényeg az egyediségben rejlik. Cikkünkben most összeszedtük az idei év kedvenc cipőit, amiket a nyári szezonban bátran viselhetsz majd.

1/5 Fűzők és pántok

Bár a fűzők és a pántok már a tavalyi szezonban megjelentek, de nagyon úgy tűnik, hogy idén is pontosan ugyanúgy imádni fogjuk őket.

Ugyan ezek a megoldás inkább a különleges eseményekre tűnhetnek jó választásnak, de egy nyári esküvő vagy parti alkalmával teli találat.

Emellett pedig a boka fölé helyezett pántok fognak még hódítani: ezek a lábbelik akár a hétköznapokra is tökéletes választásnak bizonyulhatnak, még úgy is, hogy a pántok kialakításánál a tervező az egyediséget vették figyelembe.

 

2/5 Szandál zoknival?

Most tutira azt gondolod, hogy megőrültünk, pedig a helyzet az, hogy ez a furcsának tűnő trend igenis rendkívül divatos lesz az idén, ugyanis végre szakít a szabályokkal és megmutatja, hogy a komfortzónán túl is van élet.

Persze ne a fehér zokni műbőr szandál kombóra gondolj, hanem valami sokkal különlegesebb megoldásra, például ilyenkre, mint, amit a képen is látsz.

3/5 Platformos cipők

A platformos cipők megjelenése sem új keletű, mégis fontos megemlíteni, hiszen idén is az egyik alapdarabnak fog számítani a szezonban.

Ezek a megoldások főként azoknak a hölgyeknek kedveznek, akik bizonytalanabbul járnak tűsarkúban, ráadásul a platformos kialakításnak köszönhetően a lábbeli sokkal kényelmesebb is, mint tűsarkas tesója.

Remek választás a rohanós hétköznapokon, de elegánsabb kivitelben akár esküvőre is szuper lehet.

 

4/5 A mokaszinok

A mokaszinokat sem idén fedeztük fel, de fontos megemlíteni, hogy idén sem merülnek feledésbe.

Azonban idén az újra gondolt verzióké lesz a főszerep, ugyanis nem lesznek ritkák a csillogó, fémszínekben tündöklő darabok, de a nagy masnis és lakk kreációk is megjelennek a piacon.

 

5/5 Harsány színek

Az unalmas barnák, fekete cipők ideje lejárt, idén ugyanis egészen biztosan nem az egyhangúságé lesz a főszerep.

Ebben a szezonban bátran felvehetsz egy harsányabb színű cipőt, amit persze kombinálhatsz már egyéb vagány kiegészítőkkel is.

A rózsaszín, a mentazöld, a sárga és a világos kék lesz az igazi sláger, ezek pedig egy egyszínű ruhadarabhoz is remekül passzolnak majd.