Ez 2017 divatszíne a Pantone szerint - Így használhatod a lombzöldet!

Írta: ,

Greenery, azaz lombzöld. A Pantone szerint ez lesz 2017 színe, és be kell vallanom, hosszú évek óta idén először éreztem azt, hogy én nem vagyok teljesen elájulva ettől az árnyalattól. Aztán elkezdtem összerakni ezt a cikket arról, hogy hogyan is lehet használni, és most lombzöld szoknyát akarok, azonnal!

Feldobja a megjelenésed Kép forrása: BNxQpiMhwJ_/instagram.com

1/10 Feldobja a megjelenésed

A vidám, élénk zöld szín szinte életre kelti az egyszerű, fekete alapdarabokat is, gyakorlatilag a leghétköznapibb outfithez adva is azonnal szikrázni kezd tőle a megjelenésed.

Tavaszi kabát Kép forrása: fashionstudiomagazine.com

2/10 Tavaszi kabát

Az már most biztosnak látszik, hogy a tavaszi kabátok között igazi slágerszín lesz, mert szinte érezni benne a kikeleti zsongást.

Virágosan Kép forrása: abeautifulmess.com

3/10 Virágosan

Ha elég merész vagy hozzá, nyugodtan kombináld virágmintákkal, kicsit hippis vonallal, mert ahogy a természetben, úgy a ruhákon is jól mutat a lombzöld a virágokkal.

Ellenállhatatlan Kép forrása: stylishwife.com

4/10 Ellenállhatatlan

Az egyébként is divatos pliszé szoknyáknak kifejezetten jót tesz ez az árnyalat, olyanok lesznek benne, akár egy nyári, szellőben ringatózó mező.

Merészen Kép forrása: glamradar.com

5/10 Merészen

Mivel nagyon életteli színről van szó, a lombzöld kifejezetten jó barátságot ápol a fényes anyagokkal, amelyeken tényleg szinte életre kel ez az árnyalat.

Csak lazán Kép forrása: poorlittleitgirl.com

6/10 Csak lazán

De akkor sem kell megijedned tőle, ha a lezserebb, sportosabb szereléseket kedveled.

A farmerrel is kimondottan jó barátságot ápol.

Vissza a régi darabokhoz Kép forrása: bettys.com.br

7/10 Vissza a régi darabokhoz

Ha van még néhány kiegészítőd a pár évvel ezelőtti dzsungel-mintás trendből, akkor most itt az ideje előszedni őket, hiszen a lombzöld ezekkel is izgalmas párost alkot.

Levelek Kép forrása: wanitaindonesia.co.id

8/10 Levelek

Ami a kiegészítőket illeti: a nagyobb márkák kifutóiról úgy látszik, hogy a tervezők szívesen ragadják majd meg a szín természetességét, és az anyagok mintázatukban, megformálásukban is a levelekre fognak emlékeztetni.

Kiegészítőkön

9/10 Kiegészítőkön

Ha egyelőre csak barátkozol a színnel, egy-egy kiegészítőn használva is izgalmassá teheti a megjelenésedet, és szinte bármivel jól mutat, bár tény, hogy a sötét színeket kelti igazán életre.

Lipstick Kép forrása: gettheeye.com

10/10 Lipstick

Ha pedig nyakig ugranál a trendbe, ne csak a kiegészítőiden, hanem akár a sminkedben is megmutathatod, hogy imádod 2017 színét, hiszen az extrém színű rúzsok most úgyis virágkorukat élik.