Elragadó nyári divat összeállítások, amiket az Aréna plázában beszerezhetsz – árakkal

Írta: ,

Ez az a nyár, amikor ragyogni fogsz, amikor nem bújsz többé lógó göncök mögé, nem félsz az új trendektől és bevállalós leszel az alakod megmutatásában is - ugye? Ha már túl vagy a gardróbod nyáriasításán, és nagyjából körvonalazódik, mit kellene még beszerezned, akkor ez a cikk most épp a segítségedre lesz. Futottunk pár kört az Aréna plázában és készültünk neked néhány trendi divat összeállítással! (x)

Egy kis nyári luxus

1/5 Egy kis nyári luxus

Amikor egy nő maxiruhába bújik, kicsit mindig királynőnek érzi magát. Nyáron rengeteg alkalmunk van hosszú ruhát viselni, még egyszerű hétköznapokra is bevállalható - ám ebben az esetben egy nagyobb kézitáska, és egy pár laposabb szandál hasznosabb kiegészítők lesznek. Nekünk erre a kék csodára esett a választásunk, mert derékban karcsúsított és fodros V-kivágása van.

Ruha: Zara, 12 990 Ft

Szandál: Bershka, 6 990 Ft

Napszemüveg: H&M, 1 990 Ft

Táska: Zara, 9 995 Ft

Itt: Aréna Pláza

 
Elragadó kivágás a hátadon

2/5 Elragadó kivágás a hátadon

Minden gardróbban lennie kell legalább egy farmerszoknyának (de kettő az igazi: egy világos és egy sötétebb kék), amit aztán évről-évre más trendeknek megfelelő felsőkkel párosíthatsz. Idén itt vannak a különböző kivágású blúzok, amik hátul, oldalt, vállakon gyakran villantják meg a női testet.

Ez a flamingó mintás például nagy kedvenc!

Szoknya: H&M, 6 990 Ft

Blúz: Tally Weil, 5 690 Ft

Szandál: Zara, 9 995 Ft

Táska: Stradivarius, 4 995 Ft

Kristályfülbevaló: Bershka, 1 595 Ft

Itt: Aréna Pláza

Napsárga vállvillantó ruha

3/5 Napsárga vállvillantó ruha

Talán soha nem fognak kimenni a divatból a vállakat megmutató ruhák. Az Orsayban bukkantunk rá erre a vidám, lenge miniruhára, amiben biztosan nem maradsz észrevétlen - és nem a színe miatt. Fekete és bézs kiegészítőkkel csodásan mutat majd.

Ruha: Orsay, 7 995 Ft

Kalap: H&M, 2 990 Ft

Táska: Zara, 9 995 Ft

Szandál: Reserved, 8 995 Ft

Itt: Aréna Pláza

Pálmafák és élénk színek

4/5 Pálmafák és élénk színek

Nagy nyári kedvenc a pálmafa motívum, idén pedig különösen gyakran megjelenik. Ez a Zara nyári motívumokkal tarkított táska egyszerűen feldobta a napunkat! Könnyű párosítani a mindennapi öltözeteiddel, hisz a legtöbb semleges színhez illik (farmerkék, fehér, szürke).

Egy neonzöld, narancs vagy élénkvörös keretű napszemüveggel elragadóan mutat. 

Táska: Zara, 9 995 Ft

Rövidnadrág: Stradivarius, 5 595 Ft

Póló: Tally Weil, 2 890 Ft

Szandál: Reserved, 6 995 Ft

Napszemüveg: Zara, 4 995 Ft

Itt: Aréna Pláza

Smaragdzöldben

5/5 Smaragdzöldben

Egy szín, ami minden bőr- és hajszínnel elragadóan mutat, a smaragdzöld. Szerencsére idén is akadnak a boltokban csodás zöld ruhadarabok. Nekünk erre a felül fodros overálra esett a választásunk, mert nagyon csinos a szabása és jó az anyaga. A Zara táskák idén nagyon elragadóak, nézd például ezt a tarka kígyóbőr táskát! Visszafogott kiegészítőkkel és egyszerű fekete szandállal teljes az összhatás.

Overál: Promod, 12 995 Ft

Szandál: H&M, 5 995 Ft

Napszemüveg: Reserved, 2 995 Ft

Táska: Zara, 22 995 Ft

Itt: Aréna Pláza