Elragadó nyári divat összeállítások, amiket az Aréna plázában beszerezhetsz – árakkal

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ez az a nyár, amikor ragyogni fogsz, amikor nem bújsz többé lógó göncök mögé, nem félsz az új trendektől és bevállalós leszel az alakod megmutatásában is - ugye? Ha már túl vagy a gardróbod nyáriasításán, és nagyjából körvonalazódik, mit kellene még beszerezned, akkor ez a cikk most épp a segítségedre lesz. Futottunk pár kört az Aréna plázában és készültünk neked néhány trendi divat összeállítással! (x)

Egy kis nyári luxus

Amikor egy nő maxiruhába bújik, kicsit mindig királynőnek érzi magát. Nyáron rengeteg alkalmunk van hosszú ruhát viselni, még egyszerű hétköznapokra is bevállalható - ám ebben az esetben egy nagyobb kézitáska, és egy pár laposabb szandál hasznosabb kiegészítők lesznek. Nekünk erre a kék csodára esett a választásunk, mert derékban karcsúsított és fodros V-kivágása van.

Ruha: Zara, 12 990 Ft

Szandál: Bershka, 6 990 Ft

Napszemüveg: H&M, 1 990 Ft

Táska: Zara, 9 995 Ft

Itt: Aréna Pláza

 
Elragadó kivágás a hátadon

Minden gardróbban lennie kell legalább egy farmerszoknyának (de kettő az igazi: egy világos és egy sötétebb kék), amit aztán évről-évre más trendeknek megfelelő felsőkkel párosíthatsz. Idén itt vannak a különböző kivágású blúzok, amik hátul, oldalt, vállakon gyakran villantják meg a női testet.

Ez a flamingó mintás például nagy kedvenc!

Szoknya: H&M, 6 990 Ft

Blúz: Tally Weil, 5 690 Ft

Szandál: Zara, 9 995 Ft

Táska: Stradivarius, 4 995 Ft

Kristályfülbevaló: Bershka, 1 595 Ft

Itt: Aréna Pláza