4 előnytelen téli outfit, amit kidobott pénz megvásárolni

Írta: ,

Sajnos vannak outfitek, melyeket a saját érdekedben jobb, ha elkerülsz. Ezért sem érdemes a világsztárok stílusát utánozni, ugyanis gyakran ők követik el a legnagyobb divatbakikat. Azt is el kell fogadni, ha valami előnytelenül áll az alkatodon. Ebben nincs semmi rossz, csupán meg kell találnod a hozzád legjobban passzoló darabokat. Amiben persze mi segítünk neked.

Over, oversized Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Persze mi is tudjuk, hogy az overized ruhadarabok fénykorát éljük, azonban, ha már oversized, akkor értenünk kell ahhoz is, hogy ez miként mutat rajtunk előnyös holmiként.

Először is a legfontosabb, amit már biztos te is sok helyről hallottál, hogy, ha az outfited egyik darabja oversized, akkor a másik csakis skinny lehet.

Miért? Mert különben úgy fogsz kinézni, mint egy zsák.

Mivel beköszöntött a hideg és így a pulcsik ideje is, ezért télen nem túl szerencsés viselet az oversized nadrág, még akkor sem, ha a pulcsit betűröd.

Viszont remek választás lehet egy bő pulcsi egy extra skinny farmerhez. Ha nem vagy megelégedve a lábaiddal, akkor pedig úgy tudsz csalni optikailag, ha egy hosszabb felsőt választasz.

Túl sok plasztik Kép forrása: vogue.co.uk

Mi is imádjuk a plasztik ruhákat és kiegészítőket, de csak mértékkel. Bőven elég, ha egy hangsúlyos textúrájú dolgot viselsz, mivel úgyis az kapja majd a legtöbb figyelmet.

Ellenkező esetben, könnyen hasonlíthatsz egy madárijesztőre, vagy valakire, aki magán felejtette halloween jelmezét.

Ráadásul télen kerüljük az átlátszó, plasztik cipőket, mivel esős, párás időben ezek befüllednek és nem túl esztétikus látvány, ha a cipőd belseje teljesen párás.

Hatalmas trend lett a lakk és bőrhatású ruhák viselete, de ezzel is csak óvatosan! Nem szükséges, hogy tetőtől talpig jelezzük a világnak, hogy felénk is megérkezett a 2017-es trend.