Eljött a nagyis kötött pulcsik ideje? Így viselheted őket divatosan!

Stumpf Bea
Írta: ,

Bár a kötött pulcsik nem számítanak igazán szexi viseletnek, télen mégis szívesen nyúlunk értük a gardróbban, hiszen kényelmesek és melegen tartanak a hűvös időben. Nyugi, nem kell mindenképpen választanod, hogy divatosan vagy praktikusan öltözködsz, hiszen a nagyis kötött pulcsikat is viselheted stílusosan! Mutatjuk, hogyan!

Kombináld bőrrel! Kép forrása: trendsurvivor.com

Imádjuk a bőrt, hiszen szinte bármivel kombináljuk ezt az anyagot, egyszerűen trendibb, divatosabb és izgalmasabb lesz tőle az outfitünk.

A kötött pulcsidat viseld egyszerűen egy bőrhatású szűk nadrággal, vagy válassz egy hosszított fazonú pulóvert, amit akár ruhaként is hordhatsz.

Ha szereted a bővebb fazonokat, akkor egy oversized darab mellett is dönthetsz, amit a derekánál összehúzhatsz egy övvel az elegánsabb megjelenésért.

Bő és szűk fazonok Kép forrása: careergirldaily.com

Ahogy említettük, a téli szettjeidben ügyesen tudsz játszani a bő és szűk fazonokkal, hiszen a vastag kötöttekhez leginkább a szűk nadrágok és szoknyák passzolnak.

Ne izgulj azon, hogy a pulcsid vastag és egy-két helyen talán úgy érzed, hogy el is veszel benne – az idei divatba ez teljesen belefér!

Ha színekben gondolkozol, leginkább a nude, a szürke és a karácsonyi árnyalatokat javasoljuk, hiszen ezeket szinte mindennel jól tudod majd kombinálni!