Élénk színek és romantikus báj – Lottihoz ilyen stílus passzol leginkább stylistunk szerint

Cseh Éva
Írta: ,
Élénk színek és romantikus báj – Lottihoz ilyen stílus passzol leginkább stylistunk szerint

Heti stílustanácsadásunk nyertese Lotti, aki most hasznos öltözködési tanácsokkal és praktikákkal lesz gazdagabb. Megtudhatja, hogy adottságainak milyen szabásvonalak, ruhafazonok és színek állnak a legtökéletesebben. Ha résen vagy, és figyelsz a részletekre is, akkor elképzelhető, hogy te is találsz köztük néhány új darabot a ruhatáradba!

Alkatelemzés

Lotti egy karcsú, nőies, körte alkatú lány. Az alsó- és felsőtest között nincsen túl erős kontraszt, így az arányok balanszolgatásával sem kell különösebben bíbelődnie. Nőiesen telt adottságai miatt viszont érdemes lenne egy kis figyelmet szentelnie az apróbb részletekre.

A túlságosan rövid miniszoknyák, ruhák és nadrágok egy kicsit erősíthetik Lotti combjait, ezért a szerencsés hossz kiválasztása mindenképpen fontos szempont számára, legjobb, ha a combközép körüli, vagy a kicsivel térd fölöttig érő hosszúságokat választja.

Alacsonyabb termete miatt a túlságosan lezser szabásvonalakkal érdemes csínján bánni, mert előfordulhat, hogy összenyomhatja alkatát.

Lotti formás csípőjét emelném ki leginkább, ezért a szűk szabású (de nem túl rövid) szoknyákat és ruhákat ajánlanám a figyelmébe.

Stílusok közül egy nőiesen romantikus irányzatot tudok leginkább elképzelni hozzá.

Színek és minták

Lotti nagyon szép, világos bőrtónusát érdemes élénkebb, meleg színekkel kiemelnie. A fehér, törtfehér árnyalatok és a pasztellszínek nagyon sápaszthatják, így ezeket inkább kerülnie tanácsos, esetleg kiegészítő színként alkalmazhatja.

Szemszíne miatt a mélyebb árnyalatú, vagy éppen az élénkebb zöldek kiemelnék gyönyörű szemeit. A földszínek (zöldes, narancsos, sárgás, bézses), a lila és a pirosas árnyalatok is remekül állnának Lottin. A kékes tónusok viszont a szemszíne miatt kevésbé passzolnak hozzá.

A mintákkal a csípő területén és annak környékén érdemes diszkréten bánnia, ezért ilyen nadrágokat nem javasolnék számára. Szoknyákat illetően viszont már más a helyzet, ebből a mintás is jöhet.

Ruhák esetében az egyszínű és az egybefüggő, terülő mintásak a legjobbak, amelyek nem darabolják Lotti alakját.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!