Az élénk narancssárgáé a főszerep az idei tavaszi/nyári divatban – de nem mindegy, hogyan viseled

Nagy Niki
Írta: ,
Az élénk narancssárgáé a főszerep az idei tavaszi/nyári divatban – de nem mindegy, hogyan viseled

A nagyon rikító narancssárga talán még a ’90-es évek derekán volt utoljára divat azokkal a „szép”, nagytalpú holdjáró cipőkkel, amiket ma már mindenki inkább letagad. Úgy tűnik, ha a holdjárók nem is, a narancs visszatér, méghozzá nem is visszafogott pasztell árnyalatban, hanem brutális élénk színekkel. Ne félj tőle, csak tanuld meg viselni – ehhez adunk most egy kis segítséget.

Angolul úgy hívják ezt, hogy „statement piece”, azaz egy különleges, meghatározó darab, ami ugyan nem megy mindenhez, de rögtön feldobja a legegyszerűbb, snassz összeállítást is.

Ehhez egy narancssárga blézer tökéletes választás lehet, érdemes ilyenkor olyan ruhadarabra beruházni, amit bárhova felhúzhatsz.

Csak arra figyelj, hogy jó minőségű ruhát válassz, mert ebben az élénk színben hamar kiütközik, ha valaminek nem jó az anyaga vagy a szabása – érdemes kicsit többet költeni rá, ha már bevállalod.

A narancssárga annyira erőteljes árnyalat, hogy nem lehet mindenhez felvenni.

Akkor nem fogsz papagájnak tűnni, ha a ruházatod és a kiegészítőid többi része visszafogott, esetleg még egyetlen merészebb árnyalat van az összeállításodban.

Nagyon kevesen tudják viselni a feltűnő darabokat egyszerre, így viszont még akkor is hordhatod a rikító narancssárgát, ha nem vagy olyan bevállalós.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv