5 elbűvölő plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 elbűvölő plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

Ezért örökre hálásak leszünk a Kardashian családnak, mivel ők az elsők között voltak, akik megmutatták, hogy bizony nagy fenékkel is lehet valaki elképesztően gyönyörű és stílusos.

Nem kell hozzá más, csak jó stílusérzék és, hogy tudd, mi áll jól neked.

Egy jól megválasztott skinny farmer, hozzá egy laza ing például mindenkinek jól áll és garantáljuk, hogy te is jól fogod benne érezni magad.

Itt az ideje elfelejtened azt a felfogást, hogy el kell rejtened a domborulataidat, bátran mutasd meg a világnak, mid van!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató