A te gardróbodban is ott lapul – Egy egyszerű póló sokoldalúsága

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A te gardróbodban is ott lapul – Egy egyszerű póló sokoldalúsága

Talán neked is ott lapul néhány régen nem hordott póló a gardróbod mélyén – ezeket én azért tettem félre, mert a sportoláson túl nem igazán tudtam őket különféle szettekkel kombinálni. Most úgy tűnik, a divat ismét ütős kártyákat ad a kezünkbe, mert ezeket a régi pólókat fantasztikus összeállításokban viselhetjük!

Vagány összeállításban

A manapság olyan divatos sportcipőkkel, emelt talpú fazonokkal szuperül mutatnak a pólók, és persze remekül lehet ötvözni a farmerekkel is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha már tavasz, a műbőrből készült, könnyedebb anyagú dzsekik és a farmerkabátok mellé abszolút illenek, ráadásul ezek a darabok egytől egyig divatosak – önmagukban is, nemhogy a pólókkal párosítva! Jó ötlet derékszabású nadrágokkal felvenned a pólóidat, hiszen így az alakodat is kiemelheted.

Klasszikus, mégis trendi

Ha nem szereted betűrni a pólókat, arra figyelj, hogy ezek a laza fazonok könnyen kövéríthetnek. Ha azonban karcsúbb, esetleg sportos alkatod van, bátran válaszd ezeket az összeállításokat!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 

Jöhetnek a szoknyák, skinnyk, rövidnadrágok, sportos és nőies változatban egyaránt. Ha egy kis csavart vinnél a megjelenésedbe, akkor tűrd be a pólódnak csak az egyik sarkát a nadrágodba vagy a szoknyádba, esetleg tehetsz egy csomót is rá – idén ezekkel a megoldásokkal egyszerűen nem tudsz melléfogni.