Egyedülálló az idei ékszer divat! Így dobd fel a szettjeidet a 2017-es őszi/téli szezonban

Horváth Petra
Írta: ,
Egyedülálló az idei ékszer divat! Így dobd fel a szettjeidet a 2017-es őszi/téli szezonban

Van valami az őszi időszakban, ami miatt az emberek többsége – köztük én is – előnyben részesíti a komorabb színeket, és a letisztultabb megjelenést. A szürke, fekete és esetleg barnás árnyalatok ilyenkor nagyon hódítanak, míg az élénkebb, vibrálóbb színek, mint a piros, mustársárga, citromsárga vagy zöld, háttérbe kerül, lekorlátozódik esetleg a kabátokra, vagy egy-két pulóverre. Azért, hogy a megjelenésünk ezekkel a sötétebb árnyalatokkal sem legyen túl lehangoló, akár a saját, akár mások számára, érdemes a kiegészítőkkel játszadozni, és egyedi ékszerekkel feldobni a minimalista szetteket.

Szerencsére különleges ékszerek és kiegészítők idén is megtalálhatóak a legtöbb üzlet kínálatában, legyen szó fast fashion-ről vagy designer termékekről. Íme, egy rövid válogatás a legdivatosabb ékszerekből és kiegészítőkből!

Gigantikus kialakítások Kép forrása: en.vogue.fr

Az utóbbi években a feltűnőség és a visszafogottság váltakozva jelent meg a legújabb trendekben.

Míg az idei tavaszi/nyári szezonban a kifinomult, letisztult darabok hódítottak, addig a hűvös időben visszavette a terepet az extravagáns vonal.

Legyen szó karkötőkről, fülbevalókról vagy nyakláncokról, a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül mindenhol.

Persze ebben az irányzatban is találhatunk „visszafogottabb” darabokat, ha nem rajongunk a súlyosabb kialakításokért, én mégis amondó vagyok, hogy érdemes lehet kísérletezni a határainkkal!

Fémes csillogás Kép forrása: elle.com

Ahogyan a ruházatokban, úgy a kiegészítőkben és az ékszerekben is hódít idén a fémes vonal.

Ebben az irányzatban is vannak feltűnőbb, extravagánsabb darabok, ugyanakkor egészen letisztult, elegáns kialakításokból sincs hiány.

Ha több ékszert is viselünk egyszerre, érdemes alaposan megfontolni mivel párosítjuk ezeket a darabokat, ugyanis már önmagukban is elég feltűnőek, karakteresek!

Ha hangsúlyozni szeretnénk a fémességet, érdemes nyaklánc vagy karkötő formájában viselni, hiszen ezeken a területeken jobban elbírják a különböző stílusok a karakteresebb darabokat.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra