Egy szín, több árnyalat – így kombináld a színeket az outfitedben

Stumpf Bea
Írta: ,

Nagyon izgalmas, amikor több színt is beleviszel egy-egy szettbe, és az is szuperül mutat, ha egy színből kombinálod össze a tökéletes összhatást. Ebben a cikkben néhány olyan izgalmas, egy színből összeválogatott outfitinspirációt mutatunk be, amitől biztos neked is megjön majd a kedved ahhoz, hogy egyszínű összeállításokat hordj! Lássuk a legjobbakat!

Rózsaszín Kép forrása: glamradar.com

Miért is ne kezdenénk a legszuperebb színnel, a rózsaszínnel?

Minden lány szekrényében van, volt vagy lesz legalább egy rózsaszín ruhadarab, még akkor is, ha nem ez a kedvenc árnyalatod.

Ha épp olyan hangulatban ébredsz, mint egy hercegnő, akkor viselj tetőtől talpig rózsaszínt, keresd meg a szekrényedben rejlő rózsaszín árnyalatokat, és kombináld őket úgy össze, hogy az összhatást igazán szuper legyen.

Tipp: Ha különböző anyagok és textúrák találkoznak, attól csak még eredetibb lesz a szetted!

Fehér Kép forrása: lulusdotcom.tumblr.com

Az egyik legegyszerűbb választás, minden szezonhoz illik és mindenkinek jól áll, igen ez a fehér. Ha egyszínű outfitekben gondolkozol, akkor egyértelműen szóba jöhet a fehér, még akkor is, ha épp nem egy white partiba indulsz.

A melegebb évszakokban nem csak trendi, de praktikus is, hiszen a világos színek kevésbé szívják magukba a meleget, így ezekben az árnyalatokban akár egy forró napot is könnyen átvészelhetsz.

A lenge, áttetsző vagy anyagában mintás darabok az egyszínű elemek ellenére is könnyen csalnak majd játékosságot a szettedbe.