Egy szín, több árnyalat – így kombináld a színeket az outfitedben

Írta: ,

Nagyon izgalmas, amikor több színt is beleviszel egy-egy szettbe, és az is szuperül mutat, ha egy színből kombinálod össze a tökéletes összhatást. Ebben a cikkben néhány olyan izgalmas, egy színből összeválogatott outfitinspirációt mutatunk be, amitől biztos neked is megjön majd a kedved ahhoz, hogy egyszínű összeállításokat hordj! Lássuk a legjobbakat!

Rózsaszín Kép forrása: glamradar.com

1/6 Rózsaszín

Miért is ne kezdenénk a legszuperebb színnel, a rózsaszínnel?

Minden lány szekrényében van, volt vagy lesz legalább egy rózsaszín ruhadarab, még akkor is, ha nem ez a kedvenc árnyalatod.

Ha épp olyan hangulatban ébredsz, mint egy hercegnő, akkor viselj tetőtől talpig rózsaszínt, keresd meg a szekrényedben rejlő rózsaszín árnyalatokat, és kombináld őket úgy össze, hogy az összhatást igazán szuper legyen.

Tipp: Ha különböző anyagok és textúrák találkoznak, attól csak még eredetibb lesz a szetted!

Fehér Kép forrása: lulusdotcom.tumblr.com

2/6 Fehér

Az egyik legegyszerűbb választás, minden szezonhoz illik és mindenkinek jól áll, igen ez a fehér. Ha egyszínű outfitekben gondolkozol, akkor egyértelműen szóba jöhet a fehér, még akkor is, ha épp nem egy white partiba indulsz.

A melegebb évszakokban nem csak trendi, de praktikus is, hiszen a világos színek kevésbé szívják magukba a meleget, így ezekben az árnyalatokban akár egy forró napot is könnyen átvészelhetsz.

A lenge, áttetsző vagy anyagában mintás darabok az egyszínű elemek ellenére is könnyen csalnak majd játékosságot a szettedbe.

Fekete Kép forrása: api.shopstyle.com

3/6 Fekete

Ha már az alapszíneknél tartunk, akkor jöjjön az egyik legnépszerűbb divatszín, a fekete.

Örök klasszikus, soha nem megy ki a divatból, mégis ezer arca van, egyszerűen nem lehet ráunni.

Ugyan a mi kultúránkban a gyász színe, mégis ötletesen és izgalmasan viselheted úgy, hogy az összhatás vidám, lenge és eredeti maradjon.

Minden szín esetében igaz, de a feketénél kiemelten fontos, hogy játssz a textúrákkal, variáld a különböző anyagokat, a lengébb, áttetsző, csipkés, fényes vagy mintás elemek ugyanis jól megtörik az egyébként egyhangú és unalmas összképet.

Kék Kép forrása: wheretoget.it

4/6 Kék

Lássunk egy következő izgalmas színt, a kéket.

Mivel a kéknek ezernyi árnyalata divatos, legyen szó egy világosabb, zöldesebb vagy egy igazán mély tengerkékről, ezért a te szekrényedben is biztosan több ruhadarabot lehet találni ebben a színben.

A kék azért is szuper, mert önmaga különböző árnyalatival is jól mutat, mint például ebben a szettben, ahol a farmerkék, egy kék csíkos ing és egy mélykék kiegészítő alkot tökéletes összhatást.

Piros Kép forrása: popsugar.com

5/6 Piros

A piros elég erőteljes szín ahhoz, hogy egy egész szetten belül csak ezt a színt kombináld, mégis vannak kivételek, amikor tökéletesen működik.

Nem baj, ha belekerül egy-egy kontraszt, például egy felső vagy egy kiegészítő formájában, hiszen ettől a piros csak még vibrálóbb és élénkebb hatást kelt majd.

A piros egyébként jól mutat a színtartományában lévő különböző árnyalatokkal, például a bordóval vagy a narancssárgával is!

Nude Kép forrása: cliqueimg.com

6/6 Nude

A tavasz tökéletes évszak a nude színek kombinálására, hiszen végre a jó idő is adott ahhoz, hogy a szettjeid is egy kicsit kiviruljanak.

A barna világosabb árnyalatai, a púder, a krémszínek és a pasztell árnyalatok szuperül kombinálhatóak egymással, hiszen a sötétebb és a világosabb színek jól kiegészítik egymást.

Tipp: Ha világos a hajad és nude színeket viselsz, akkor arra figyelj, hogy egy kis kontrasztot mindig vigyél a szettbe, akár egy-egy színes elemmel, kiegészítővel vagy egy élénkebb sminkkel, hogy a világos árnyalatok ne sápasszanak.