Egy ruhadarab, 5 stílus - Így hordd 2015 nyarán a farmeringet

Zabolai Margit
Írta: ,
Egy ruhadarab, 5 stílus - Így hordd 2015 nyarán a farmeringet

A farmer ing néhány éve tért vissza a kirakatokba, és nem is kérdés, hogy a ’90-es évek visszatérő hullámai sodorták újra a divatba. Ma azonban már korántsem úgy érdemes hordani, mint néhány évtizeddel korábban, amikor még a sztárok is farmer estélyiben jelentek meg mindenütt - mutatjuk, hogyan viseld idén nyáron az örök darabot!

Meglepő, de a farmer ing remekül mutat egy kis csipkével körítve, a csipke shortok vagy rövid szoknyák pedig szintén népszerűek lesznek ebben a szezonban.

A lényeg, hogy ha ezt a két szélsőséges darabot társítod, akkor tartsd egyszerűen az öltözékedet: használj alapszíneket és a kiegészítők se legyenek rikítóak, így a merész, vagány farmering és a romantikus csipke alsó kicsit vintage, kicsit folk hangulatú párosítást alkot.


Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól


Hűvösebb napokon nyugodtan vegyél fel egy fehér vagy fekete színű pólót, és e fölé kapd fel a farmeringet, amit egy sállal is kiegészíthetsz, de ennél a további rétegekkel és kiegészítőkkel már bánj óvatosan, mert ez a szett könnyen csúszik át a sikkesből a szedett-vedettbe.

A virágos nadrágok a szezon nagy slágerei lesznek, és hozzájuk tökéletes választás egy világoskék farmering, mert hagyja érvényesülni a tarka színeket, ugyanakkor szép alapot biztosít, és az összeállítás nem lesz tőle túl sok.

Ráadásul a virágos nadrág romantikus, lányos jellegét egy kicsit tompítja is a farmer vagánysága.

Mivel ez az összeállítás különösen divatos, mégis kicsit underground jellegű, jól illenek hozzá a hipster kiegészítők: a minőségi, de kicsit retro hatású bőr táska és a nude, szintén bőr cipő.

Az ékszereket tekintve érdemes elegáns, visszafogott kiegészítőket használni, például aranyat vagy fényes ezüstöt, mert ebben a szettben éppen az a szép, hogy a virágok színei érvényesülhetnek.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?