Egy felső, 5 viselet: így hordd idén nyáron a fehér pólót

Zabolai Margit
Írta: ,

A fehér póló egy örök klasszikus darab, mindenki szekrényében ott lapul, és amolyan jolly jokerként bármikor nyúlhatsz érte. Az, hogy mivel és hogy érdemes hordani, persze szezonról szezonra változhat – mutatjuk, hogy az idei nyári divatban hol találta meg a helyét.

Klasszikus, farmerrel Kép forrása: harpersbazaar.com

Kezdjük az alapoknál, mert az ugyebár világos, hogy a farmer+fehér póló kombináció soha nem ment, és soha nem megy ki a divatból, egyszerűen nem lehet mellélőni vele.

A stílus és a fazon persze változhat, idén például a normál derékmagasságú, laza farmer passzol az egyenes fazonú pólóhoz, a ’90-es években népszerű kiegészítőkkel, például a kerek napszemüveggel vagy a fehér tornacipővel.

Az elegáns, letisztult és egyszerű, mégis modern táska pedig finoman jelzi, hogy mégis 2017-ben járunk.

Ugye, hogy ha a részletekre is figyelsz, nem is olyan egyszerű ez a szett?

Szoknyával Kép forrása: amazon.com

Nem is olyan régen jött divatba, hogy a laza fehér pólót extrém nőies szoknyával is viseljük, de mi továbbra is odáig vagyunk az ötletért.

Ezen az összeállításon azért tényleg elég merész dolgok találkoznak, a magas szárú tornacipő és a nyúzott póló érdekes kontrasztot alkot a felsliccelt ceruzaszoknyával, de mivel a színek letisztultak – csak fekete és fehér jelenik meg – az összkép mégis harmonikus.

A fehérhez a korábbi nyarakon gyakran merész színek tárultak, de idén divat lesz semleges színeket társítani hozzá, hiszen még az év színének számító levélzöld sem túl hivalkodó.