Edzőtermi divat – Íme a legszuperebb sportkollekciók

Stumpf Bea
Írta: ,

Bár az edzés nem feltétlenül a divatról szól, mégis jobban esik a mozgás, ha olyan ruhákban vagy, amikben jól érzed magad. Szerencsére manapság már nem csak a sportmárkák, hanem a népszerű divatmárkák is jobbnál jobb sportkollekciókat dobnak piacra, így kedvedre válogathatsz közöttük. Nézzük a legjobbakat!

Nike

A Nike sok-sok kollekciójából most ezeket az igazán vibráló, izgalmas darabokat választottuk ki, amikben biztosan sokkal nagyobb kedvvel indul majd a te edzésed is!

A csodás új kollekciós edzőtermi- és futócipők nem csak szupertrendik, de nagyon-nagyon kényelmesek is, úgyhogy vigyázz, ha egyszer felpróbálod őket, utána már nagyon nehéz lesz lemondani róluk.

Képek:

  1. Nike Free Transform Flyknit: 150 euro
  2. Nike Sidewinder Epic lux edzőnadrág: 90 euro
  3. Nike Equilibrium modern tempo sportsort: 27, 99 euro (akció!)
  4. Nike Pro Rival Heather sportmelltartó: 34,99 euro 8akció!)
  5. Nike Dri-fit Knit Half-zip felső: 90 euro
H&M

A H&M most kapható sportkollekciói közül igazán nehéz lesz választanod, hiszen sok termék több szuper színben is elérhető, így biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt.

Nem csak az edzőtermi edzéshez, de a futáshoz, a szabadtéri sportokhoz és a jógához is válogathatsz a különböző izgalmas kollekciók közül, és a kiegészítők sem maradnak ki a sorból!

Hát nem csodálatos?

Képek:

  1. H&M sportmelltartó: 6 990 Ft
  2. H&M sportfelső (6 színben kapható!): 2 990 Ft
  3. H&M sportnadrág (7 színben kapható): 5 990 Ft
  4. H&M sportsort: 2 990 Ft
  5. H&M varrat nélküli jógafelső: 4 990 Ft