5 olcsó módja annak, hogy drágábbnak tűnjön a gardróbod

Zabolai Margit
Írta: ,

Vannak, akik minden nap úgy néznek ki, mintha egy stylist válogatta volna össze a szerelésüket. Persze, van, aki ezt megengedheti magának, de olyan is van, aki csak használ néhány egyszerű trükköt, hogy drágábbnak tűnjön a gardróbja.

A tökéletes fehér póló Kép forrása: Bloglovin'

Egy jó minőségű fehér póló gyakorlatilag bármivel jól mutat, a titok az, hogy viseld változatosan: hajtsd fel az ujjait, vagy köss az alján csomót hátul, középen, hogy crop topként viseld.

Az egyszerű szabású, de jó minőségű pólóból többet is érdemes beszerezni, és érdemes a férfi osztályon is körbenézni: gyakran sokkal olcsóbban megkapod őket itt, mint a női részlegen, az eredmény szempontjából pedig nem számít, hogy a bolt melyik részéről van a ruhadarab.

Ékszerek

Sokan azt gondolják, csak a drága ékszerek teszik elegánssá a megjelenésedet, pedig ez nem igaz. Egy izgalmas, és az új trendeket követő bizsu egy egyszerű, hétköznapi szerelést is fel tud dobni, a lényeg, hogy olyat válassz, amivel minőségi szempontból azért nincs baj.

Nézd meg, hogy a részek jól vannak összeillesztve, nem fognak például kiesni belőle a kövek, és kerüld azokat az ékszereket, amelyeket láthatóan csak színre fújtak, mert ezekről gyorsan le fog pattogni a festék.

Egy nagyobb méretű, rozsdamentes acél alapú nyaklánc azonban a legegyszerűbb darabokat is érdekessé és stílusosabbá teszi.