5 dolog, ami a nők szerint izgató, de a férfiak ki nem állhatják

Kovács Andrea
Írta: ,
5 dolog, ami a nők szerint izgató, de a férfiak ki nem állhatják

Amit az egyik ember vonzónak talál, azt a másik nem, és fordítva. Nem lehet általánosításokat levonni, és az alábbi állítások sem igazak kivétel nélkül minden férfira, de a tapasztalatok és a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy van néhány dolog, amit csak a nők tartanak szexisnek, a pasik többségének egyáltalán nem jön be.

Tömény illatfelhő

Egy finom parfümmel bárki az orránál fogva vezetheti az ellenkező nemet, de a fullasztó, tömény illatfelhőt nem csak a kollégáid fogják utálni, valószínűleg a kiszemelted sem lesz oda érte.

Vigyázz, mert a parfüm becsapós lehet! Mivel te egész nap viseled, lehet, hogy az orrod már megszokta, és te nem érzed, de ez nem jelenti azt, hogy más sem, ezért nem feltétlenül kell még egy adagot magadra fújnod.

Nézd meg, mi van a kedvenc illatod üvegcséjére írva: ha eau de toilette, akkor ez egy hígított illat, és naponta kétszer-háromszor is használhatod, de ha eau de parfum, akkor az valódi, tömény parfüm, amiből egy nap egyszer elég lesz magadra löttyintened, különben az ellenkező hatást érheted el, mint amit szerettél volna.

Full smink

A diszkrét sminket a legtöbb férfi vonzónak találja, de ami a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján jól mutat, az a való életben kicsit túl sok lehet.

A legtöbb férfit megrémiszti, ha valaki olyan sminket visel, mintha címlapfotózásra készülne, úgy érzik, el akarod rejteni, milyen is vagy valójában, a rúzstól meg félnek, hogy beleragadnak.

Valójában a titok az, hogy az összhatás természetes legyen. Ha magabiztosan, határozottan viseled, akkor ez egy erősebb smink esetében is lehetséges, de ha te magad is félsz kicsit az eredménytől, inkább a természetes szépségedet hangsúlyozd.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!