Dobd fel a farmer-póló kombinációt! - Ilyen stílust álmodott a stylist Grétának

Cseh Éva
Írta: ,
Dobd fel a farmer-póló kombinációt! - Ilyen stílust álmodott a stylist Grétának

Stílustanácsadásunk következő nyertese Gréta lett. A most következő tippeket és szetteket speciálisan az ő alkatának és színeinek megfelelően készítettem el, de remélem, hogy a tanácsok számodra is hasznosak lehetnek!

Alkatelemzés 1.

Gréta alkata egy kissé körtébe hajló homokóra alkat.

Emiatt talán a csípőjére lenne érdemes odafigyelnie, illetve a magassága miatt úgy gondolom, jót tesz Neki, ha egy kicsit nyújtja az alkatát.

Emellett pedig mindig jó ötlet az amúgy is karcsú derekát még jobban kiemelni!

Grétának remekül állnának a magasított derekú valamivel a térd fölé érő tányér, illetve ,,A” vonalú szoknyák.

A bővülő szoknyafazon mellett a szintén derékhangsúlyos ceruzaszoknyák is remekül kiemelnék az egyébként nőiesen formás csípőjét.

Ebben az esetben egy kevésbé szűk felsővel társítanám a szoknyát, amely mellé akár még egy karcsúsított blézer is társulhat.

 

Alkatelemzés 2.

Nadrág fazonokból a magasított derekút és a nagyon bő, esetleg ejtett ülepű fazonokat kerülném, mert előbbi nagyon szélesítené a csípőjét, utóbbi pedig összenyomhatná az alakját.

A comb környékén lévő koptatások nem biztos, hogy hasznosak, így jobb inkább kerülni az erősebben koptatott, esetleg mintás, és túlszaggatott darabokat.

Ruhák közül a legjobban a derékban szabott, és onnantól bővülő, vagy a karcsúsított, de a csípő vonalát enyhén követő fazonok a legideálisabbak.

A hosszra minden esetben érdemes figyelni, hogy térd alá ne érjen, illetve túl rövid se legyen, mert ellenkező esetben összenyomhat és szélesíthet. 

A nem túl bő fazonú maxiruhák, és a derékban hangsúlyosabb overálok is nagyon jót tennének Gréta alkatának, optikailag nyújtanák őt, és nagyon nőies és modern hatást keltenének. 

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv