Divattippek 7 top és póló fazonhoz

Style&Blog
Írta: ,
Divattippek 7 top és póló fazonhoz

Sziasztok, drágák! Korábbi, alapdarabokat bemutató cikkünkben már olvashattatok örökké trendinek számító blúzokról és ingekről, mai bejegyzésünkben pedig folytatjuk a felsőrészek mustráját, és megnézzük, melyek azok a topok és pólók, amik nem hiányozhatnak szekrényünkből. Először igazi, pótolhatatlan klasszikusokról olvashattok, majd a cikk második felében számos idei újdonságról is szó lesz, úgyhogy érdemes velünk tartani. :) Jó böngészést és kívánságlista-bővítést kívánunk!

1. IGAZI ÖRÖK DARAB: PAMUTPÓLÓ

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Egy jó minőségű, V-kivágású pamutpóló igazi alapdarab, véleményünk szerint nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Elsősorban fehér, szürke vagy fekete színekben ajánljuk, ezek ugyanis sokféleképpen kombinálhatóak. Egy indigókék farmernadrággal és blézerrel egyszerű, mégis sikkes választás, ugyanakkor a legvadabb mintás szoknyákat és nadrágokat is remekül ellensúlyozza. Tökéletes alapja tehát elegáns, extravagáns, irodai és laza szetteknek egyaránt. Igazi must have!

2. VARIÁCIÓK CSÍKOS PÓLÓRA

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Folytatva az alapdarabok sorát, szintén nem árt, ha lapul a szekrényünkben egy minőségi csíkos pamutpóló is. Egyszínű társaihoz hasonlóan szintén sokféleképpen bevethető, hiszen sportosabb és lazán elegáns outfitek összeállításához is szuperül használható, ráadásul nagyon kényelmes is. Tűsarkúval és tornacipővel egyaránt működik, úgyhogy ha még nem rendelkeztek egy jó szabású csíkos pólóval, szerintünk eljött az ideje beszerezni egyet.

3. FELIRATOS FELSŐK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Aktuális divatőrületektől függetlenül évről évre nagy favoritnak számítanak a feliratos pólók is, melyekkel könnyedén vidámságot csempészhetünk rohanó mindennapjainkba. Fontos azonban körültekintően megválasztani pólónk üzenetét, mindenképpen figyeljetek rá, hogy a felsőtökön megjelenő – lehetőleg pozitív – szöveg maximálisan passzoljon a személyiségetekhez, és soha ne viseljetek olyasmit, amivel megbánthattok másokat.

4. CROP TOP

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Immáron harmadik éve hódítanak ezek a falatnyi kis felsők. Lehetnek magasan zártak vagy mélyen dekoltáltak, horgoltak vagy éppen elasztikus anyagból készültek, szűkek vagy fodrosak, míderszerűek vagy laza póló jellegűek, egy biztos, 2016-ban is szuper divatosnak számítanak majd. A crop top mánia nem véletlen, ugyanis megfelelő szoknyákkal és nadrágokkal kombinálva szuper nőiesek és csodásan mutatnak, ugyanakkor ha nem vigyázunk, könnyedén mellényúlhatunk velük.

A crop topok viselésének egyik legfontosabb alapszabálya, hogy nem szabad az egész hasunkat megmutatni: ha ilyen típusú felső mellett döntötök, mindig ügyeljetek rá, hogy csak egy vékony csík látszódjon a hasatokból, és szoknyátok vagy nadrágotok már gondosan takarja köldökötöket. Elő tehát a magas derekú szoknyákkal és nacikkal, és indulhat a crop top láz!
 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba