Divattippek alapdarabokhoz – Így hordd a különböző fazonú nyári ruhákat!

Style&Blog
Írta: ,
Divattippek alapdarabokhoz – Így hordd a különböző fazonú nyári ruhákat!

A mai bejegyzésben újra alapdarabokkal foglalkozunk, és ezúttal a ruhákra fókuszálunk. Minden nyáron hihetetlen széles választékban találunk ruhákat az üzletek kínálatában, legyen szó testhez simuló, A-vonalú, vagy akár egy maxi fazonról. Most igyekeztünk inkább azokra a darabokra koncentrálni, amelyek ebben a szezonban különösen divatosnak számítanak, és biztosan népszerűek lesznek.

COLD SHOULDER

Képek forrása: 1234

Az úgynevezett „cold shoulder”, azaz a csupasz vállakat megmutató fazonok lesznek idén a legnépszerűbbek, ami nem csoda, hiszen hihetetlenül nőiesek és különlegesek. Kiegészítőként válasszunk hozzájuk egy szép fülbevalót, vagy egy nagy karperecet, cuffot. A fesztiválszezon közeledtével egyre több bohém stílusú, vállnélküli ruha és felső lesz majd az üzletekben, azok közül is érdemes lesz majd egyet beszerezni. Akik erősebbek vállban, azoknak kevésbé ajánljuk ezt a fazont, nekik inkább a V-kivágású darabok állnak igazán jól.

MAXI

Képek forrása: 1234

Idén is hódít a maxiruha – ez az egyik legklasszikusabb nyári alapdarab, melyet különböző alkalmakra viselhetünk, csak a megfelelő kiegészítőt kell hozzá kiválasztanunk. Viseld hétköznapokra lapos cipővel, nagy shopper táskával, alkalmakra pedig magassarkúval, csillogó ékszerekkel és box clutchal.

NYITOTT HÁTÚ RUHÁK

Képek forrása: 1234

Az elől dekoltált ruhák helyett most a nyitott hátú darabok lesznek igazán népszerűek. Szerintünk egy ilyen elöl zárt, hátul nyitott ruha sokkal titokzatosabb és érzékibb hatást kelt, mint egy mélyen dekoltált vagy hosszan felsliccelt változat, ezért bátran kísérletezz velük! Kifejezetten trendinek számítanak idén a csavart vagy keresztezett megoldású pántok, melyek még különlegesebbé varázsolják a ruhát. Ezeket a fazonokat a kisebb mellű hölgyeknek ajánljuk, mert nem lehet hozzájuk melltartót felvenni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba