Divatos őszi szettek minden stílusra és alkalomra

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokaknak gondot jelent, hogy a nyáron oly változatosan kombinálható szetteket miként variálják ősszel a különféle alkalmaknak megfelelően. Való igaz, ebben az évszakban kicsit problémásabb lehet sokszínűen összeállítani a szettjeinket, de azért létezik alternatíva a hosszúnadrág és a kabát kettősén felül is.

Sportosan kényelmes

Az idei ősz egyik legkényelmesebb és legsportosabb viselete rendkívül divatos is egyben.

Bármilyen vastagabb, átmeneti sportcipő, vagy lapos talpú bokacsizma képezheti az alapját, amihez egy, már évek óta divatos sztreccs farmernadrág társítható. Ehhez a szetthez válassz egy vastagabb, kapucnis pulcsit, így máris kész az első, hétköznapokon viselhető, gyorsan összeállítható szetted. 

Amennyiben variálnál a megjelenéseden, vagy inkább az elegánsabb vonalon indulnál el, hogy a munkában is viselhesd ezt a kényelmes összeállítást, akkor inkább vékonyabb, kapucni nélküli és csinosabb pulóvert vásárolj.

A szetthez ne sportcipőt, hanem sarok nélküli bokacsizmát társíts, majd vegyél fel hozzá egy bélelt farmer, vagy bomber mellényt.

Pulóver: s.Oliver, 18 000 Ft 
Nadrág: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: Esprit, 15 000 Ft 
Felső: F&F, 2 890 Ft 

Kényelmesen nőies

A kényelmesen nőies szetthez lapos talpú, vagy minimális sarokrésszel bíró félcipőt kell választanod, amihez ízlésednek és alkatodnak megfelelően viselhetsz teljesen sztreccs, vagy kicsit bővebb lábszárrésszel bíró farmert.

A nadrághoz egy nőies, fodorral, csipkével vagy extra anyagrátéttel díszített blúzt társíts, aminek a nőiességét mindenképpen emeld ki egy maszkulinnak ható, lehetőleg barna bőrdzseki ridegségével. 

A szetthez válassz nagyméretű táskát, ami nem csupán karcsúsítani fog a megjelenéseden, hanem igazán praktikusnak is bizonyul az átlagos, cipekedős hétköznapokon.

Kiegészítők terén ne ess túlzásba, a bőrdzseki és a fodros blúz már eleve meglehetősen hangsúlyos viseletnek bizonyul.

Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Blúz: H&M, 6 990 Ft 
Kabát: Esprit, 30 000 Ft 
Cipő: CCC, 7 990 Ft 
Táska: Deichmann, 4 490 Ft 
Fülbevaló (3 pár): Accessorize, 3 000 Ft